GündemKültür SanatManşet

ADLİYE DUVARLARINI TABLOLAR SÜSLEDİ

Bodrum Cumhuriyet BaşsavcılığıBodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nın çalışmalarıyla Bodrum Adliyesi yağlı boya tabloları ile süslendi.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nın gerçekleştirdiği sosyal proje kapsamında, Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerinin yaptığı yağlı boya tablolar Bodrum Adliyesi duvarlarını süslemeye başladı.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Barış Duman şu ifadeleri kullandı:

“Adliyemizde yaptığımız önemli tadilatlar sonrası binamızın çehresini değiştirmek amacıyla koridor duvarlarını, usta ressam adayı arkadaşlarımızın ellerinden çıkan, büyük çoğunluğu soyut çalışma yağlı boya tabloları ile süsledik” dedi.

Eserlerin Bodrum Adliyesi demirbaşına kaydedileceğinin bilgisini veren Duman “bu güzel projenin hayata geçmesindeki katkılarından ötürü Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Erol Turgut, Resim Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Erhun Şengül ve Yrd. Doç. Dr. İbrahim Serdar Milli’ye teşekkür ediyorum.  Bu güzel tabloları yapan emek sahibi öğrencilerimize de paylaşımları için teşekkür belgesi sunacağız” ifadelerini kullandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu