GündemManşet

SAĞLIK VAKFI SOSYAL KOMİTE GÜNÜLLÜLERİ TEKRAR BİR ARADA

Bodrum Sağlık Vakfı KomitesiBirkaç yıldır çalışmalarına ara vermiş olan Bodrum Sağlık Vakfı Sosyal Komitesi 31 Mayıs Salı günü, saat 13.00’da Bodrum Sağlık Vakfı binasında gerçekleşen tanışma ve kaynaşma toplantısı ile tekrar çalışmalarına başladı.

Etkinlik sosyal komitenin kurulduğu zamandan itibaren kat edilen aşamalar, Bodrum Sağlık Vakfı için yapılan çalışmalar ve bu dönemde Bodrum Sağlık Vakfı’nın kazanımlarından bahsedilmesi ile başladı. Yeni katılan gönüllülerin kendilerini tanıtması ve sosyal komiteye neler katabileceklerinin konuşulması ile devam eden etkinliğin ikinci kısmında  ‘’Her şey çocuklarımız için’’ sloganıyla yeni dönemde neler yapılabileceği, eskiden olduğu gibi yeniden seramik  ve gönüllülerin yaptığı ürünlerden oluşan stantların açılıp, vakıf yararına çay ve kermeslerin düzenlenmesi ve de Bodrum Sağlık Vakfı’nın ilerlemesinde gayretli çalışmaların sürdürülmesi konularında konuşuldu.

Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Mazhar VARDAR’ın da katıldığı etkinlik,  8 Haziran Çarşamba günü saat 11.00’da Oasis AVM’de gerçekleşecek olan Sosyal Komite 2. Toplantısına karar verilmesi ile tamamlandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu