GündemManşetSpor

BODRUMSPOR DEPLASMANDA 3 PUAN BIRAKTI

bodrumspor_u19 (7)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, İstanbul deplasmanında Gaziosmanpaşa’ya 2-1 mağlup oldu.
İstanbul Gaziosmanpaşa Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Gaziosmanpaşa’nın cezası nedeniyle Gaziosmanpaşalı taraftarlar izleyemezken, karşılaşmaya iyi başlayan taraf misafir ekip B.B. Bodrumspor oldu. Dakikalar 13’ü gösterdiğinde Gaziosmanpaşalı Samet Yüksel, B.B. Bodrumspor’un hatasını kabul etmedi ve Gaziosmanpaşa’yı 1-0 öne geçiren golü attı. Golün şokunu üzerinden atmaya çalışan B.B. Bodrumspor, dakikalar 16’yı gösterdiğinde İbrahim Şahin’in golü ile 2-0 geriye düştü. B.B. Bodrumspor ilk yarının kalan dakikalarında Mümin ve Celal ile bir çok pozisyona girsede, aradığı golü bulamadı ve ilk 45 dakika Gaziosmanpaşa’nın 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasına da iyi başlayan taraf misafir ekip B.B. Bodrumspor oldu. Dakikalar 49’u gösterdiğinde sol kanattan gelişen B.B. Bodrumspor atağında, Mümin topu ağlarla buluşturdu ve farkı 1’e indi. Golün ardından ataklarını sıklaştıran B.B. Bodrumspor dakika 51’de Mümin ile beraberliği getiren golü attı ancak, karşılaşmanın hakemi önce golü verdi ancak daha sonra yan hakeminde uyarısıyla golü ofsayt gerekçesiyle iptal etti. Bu pozisyonda yaşanan olaylar sonrası Gaziosmanpaşalı Samet kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Dakikalar 55’i gösterdiğinde B.B. Bodrumspor atağında karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Mümin topu az farkla dışarı yollarken, bu pozisyon sonrası Gaziosmanpaşalı Cihan’da kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı. 9 Kişi kalan Gaziosmanpaşa karşısında hemen hemen tek kale oyun oynayan B.B. Bodrumspor, girdiği bir çok pozisyonu gole çeviremedi ve karşılaşma 2-1 Gaziosmanpaşa’nın galibiyeti ile sonlandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu