HayatManşetSpor

Yelken Bayrakları Yine Onların Elinden Çıktı

The Bodrum Cup Heyecanı Başladı

 

Yarışacak tekneleri süsleyen rengarenk bayraklar, Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nın özel öğrencilerinden!

33 yıl önce Bodrumlu turizmci Erman Aras Başkanlığında ERA Bodrum Yelken Kulübü tarafından başlatılan ve ara vermeksizin her yıl tekrarlanan American Hospital The Bodrum Cup, dünyada yelken sporuna gönül vermiş sporcuları Bodrum’da bir araya getiren uluslararası bir yarışmadır. American Hospital The Bodrum Cup, aktif olarak koylar hakkında farkındalık yaratmanın yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projelerinde de yer almaktadır. Bu projelerden biri olan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Bayrak Boyama Etkinliğimizin de American Hospital The Bodrum Cup Sosyal Sorumluluk Komitesi işbirliğiyle bu yıl altıncısını gerçekleştireceğiz.

6 Ekim Çarşamba ve 8 Ekim Cuma günü, 11.00-16.00 saatleri arasında, vakıf bahçemizde, Bodrum Cup Sosyal Sorumluluk Komitesi, Bodrum Final Akademi Okulu ve misafirlerimizin katılımlarıyla öğrencilerimiz, velilerimiz, Yönetim Kurulumuz ve gönüllülerimizle her yelkenli için hazırlanan numara bayrakları boyayarak, yarışacak yatlara ve denizcilerimize öğrencilerimizin uğurlarını, ümitlerini ve şans dileklerini ileteceğiz.

Festival coşkusunda geçecek bu keyifli etkinliğimizde tüm vakıf dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Canik escort bayan

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu