ManşetTurizm

Turizmci Göztepe Vefat Etti

Bodrum Turizminin Duayenlerindendi

 

Uzun yıllardır Bodrum’da yaşayan, Türk ve bölge turizminin duayen isimlerinden Mümtaz Göztepe bugün tedavi gördüğü hastanede 77 yaşında hayata veda etti.

Bodrum’da yaşayan ve Marmaris Turban Otel’de başladığı meslek hayatını Bodrum’da Manastır Otel, Mavi Otel, Ersan Otel gibi turizm tesislerinin yöneticisi olarak geçiren Göztepe uzun yıllar Skal Klubü Başkanlığı da yapmıştı. Serap Göztepe ile evli olan Mümtaz Göztepe, iki çocuk babasıydı. Mümtaz Göztepe bugün tedavi gördüğü özel hastanede çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Bodrumlular, turizm sektörünün 53 yıllık duayeni ve tam 39 yıldır yaşadığı Bodrum’un en çok sevilen insanlarından biri olan Sayın Mümtaz Göztepe’nin vefat ettiğini, büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Hayatı başarılarla, kalpleri Bodrum sevgisiyle dolu olan bu güzel insanlar, iyi ki Bodrum’da yaşadılar, iyi ki çok değerli büyüklerimiz oldular. Sevgili Mümtaz Ağabeyimize Allah’tan rahmet; Ailesine, sevenlerine ve duayeni olduğu turizm sektörüne başsağlığı diliyorum. Mekanı, cennet olsun.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu