ÇevreManşet

Belediye Fen İşleri Ekipleri Dur Durak Bilmiyor

Bodrum Genelinde Çalışmalar Devam Ediyor

 

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde gerçekleşen yol bakım, asfaltlama ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Bodrum’un birçok noktasında devam eden altyapı çalışmalarının yanı sıra belediye ekipleri ihtiyaç duyulan yerlerde yağmursuyu drenaj hatlarını ve kaldırımları yeniliyor. Fen İşleri ekipleri son olarak, Gökçebel Mahallesi’ndeki Şendoğan ve Frenk Azmağı Caddelerinde yağmur suyu drenaj hattı ve kaldırım çalışmalarını tamamladı. Bu çalışmaların ardından ekipler sıcak asfalt serimine başladı. Devam eden çalışmalar sonrasında, bölgede toplamda 2,5 km’lik yol asfaltlanmış olacak.

Fen İşleri Müdürü Ece Erdoğan Karadan konuyla ilgili, “Bodrum genelinde resmi kurumların altyapı çalışmalarına bağlı olarak tüm yol bakım hizmetlerimiz devam edecektir. Yenilenmiş yolları en kısa sürede halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.” dedi.

Karadan; Yalıkavak, Dirmil, Gökçebel, Küçükbük ve Gündoğan Mahallelerinde asfalt öncesi temizlik, duvar yapımı, satı kaplama, kaldırım ve parke tamiratları ile beton yol çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Ekiplerin planlı bir şekilde yarımada genelinde gece gündüz çalıştığını ifade eden Fen İşleri Müdürülüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Önder Batmaz, “Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Daire Başkanlığı, ADM ve Telekom ekiplerinin bölgemizde devam eden altyapı çalışmaları işbirliği içinde takip ediliyor. Kurumların çalışmalarını tamamladıkları noktada ekiplerimiz devreye girerek üst yapı, peyzaj ve kaldırım yapımlarına başlıyor. 165 personel, iş makineleri ve araç gereçlerle sahada hummalı bir çalışma yürüten ekiplerimiz Bodrum’u kent dokusuna yakışır bir hale getiriyor.” dedi.

Mezitli escort bayan

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu