GündemManşet

VALİ CİVELEK BODRUM’DA

vali civelekten baskan kocadona ziyaret (3)Geçtiğimiz günlerde Muğla’da görevine başlayan yeni vali Esengül Civelek, Bodrum’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Öğlen saatlerinde İlçeye gelen Vali Civelek ilk olarak Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz’ı ziyaret etti. Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve daire amirleri tarafından karşılanan Vali Civelek burada ilçe hakkında bilgiler aldıktan sonra Belediye Başkanlığına hareket etti.

Muğla Valisi Esengül Civelek’e, Bodrum Belediyesi’ne yaptığı ziyareti sırasında Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz eşlik etti. Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Vali Civelek, Kaymakam Yılmaz ve Belediye Başkanı Kocadon’dan Bodrum hakkında çeşitli bilgiler alarak yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Göreve geldiği ilk günlerde kendisini Valilik makamında ziyaret eden Başkan Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi’ne yaptığı iadeyi ziyaret için yeni valiye teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

Daha sonra İçmeler Mevkiindeki programa katılan Civelek burada Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu