GündemManşetSiyaset

ZİYARETLER SÜRÜYOR…

AK Parti Teşkilatı 24 Haziran seçim çalışmaları dahilinde Bodrum’un Sivil Toplum Kuruluşlarını, milletvekili adaylarıyla birlikte ziyarete devam ediyor.

Milletvekilli listesinde yer alan 1.Sıra adayı Mehmet Yavuz Demir, 4.Sıra Adayı Dr.Hüseyin Zafer Alkaya ve 6.Sıra Adayı Av.Kadir Dağlı ve Bodrum İlçe Teşkilatı Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Şoförler Odası ve Bodrum Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Vekil adaylarının STK ziyaretlerine AK Parti İlçe Başkanı Ömer Özmen ile yönetim kurulu üyelerinden Yener Çelik, Ferudun Katar, Ahmet Likoğlu, Erhan Ünaldı’da katılarak destek verdi.

Yeni dönemde görev yapacak AK Parti milletvekilleri, gerçekleştirdikleri Bodrum Kaymakamlığı ziyaretinde, Kaymakam Bekir Yılmaz ile fikir alışverişinde bulundu. Kaymakam Yılmaz’dan Bodrum tespitlerini dinleyen AK Partili vekil adayları, yeni dönemde AK Parti ile Bodrum’u buluşturacaklarını ifade ederek, sorunlara kalıcı çözümler üreteceklerini ifade ettiler.

Adaylar, Kaymakamlık ziyareti sonrasında Bodrum Şoförler Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette oda başkanı Hasan Kablı ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Bodrum şoför esnafının çok zor durumda olduğunu ifade eden Başkan Hasan Kablı, “2014 Yılında geçilen Büyükşehir uygulamasıyla birlikte çok zor günler yaşamaya başladık. Haksız uygulamalar ve baskılar had safhada. Muğla Büyükşehir Belediyesi ile birçok konuda mahkemelik durumdayız. Savunduğumuz düşüncelerimizdeki haklılığımız mahkeme kararlarıyla da tescil oluyor” dedi.

CHP’NİN MİLLETVEKİLLERİ BU ODAYA GİREMEZ…

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin hukuka aykırı davranışları ve baskılarıyla dayatılan uygulamalar konusunda geçmiş dönem Muğla milletvekilleriyle ve milletvekillerimizin parti teşkilatlarıyla iletişim içerisinde olup, sorunlarımızı çözmek için elimizden geleni yaptıklarını belirten Başkan Kablı, “Bu konuda CHP’nin ne vekillerini nede Bodrum İlçe Örgütünü yanımızda gördük. Bizi asla muhatap almadılar. Diğer yandan AK parti vekilleri Ankara’da sorunlarımıza direk ve dolaylı olan tüm muhataplarıyla bizi bir araya getirmek için çok çaba sarf ettiler. Her talebimizde yanımızda oldular. Bodrum şoför esnafımın sorunları karşısında bize destek vermeyi bir kenara bırakın görüşmeyen, randevu vermeyen yokmuşuz gibi davranan CHP Milletvekilleri bu odanın kapısından içeri giremez” dedi.

DEMİR: BEN BODRUM’UN MİLLETVEKİLİYİM…

Bodrum Şoförler Odasının sorunlarını dikkatle dinleyen AK Parti milletvekili adayı Mehmet Yavuz Demir, 10 yıl belediye başkanlığı yaptım. Toplu taşımanın gerek vatandaş gerekse de belediye tarafına hakimim diyerek, “Ben Bodrum’un milletvekiliyim. Bölgenin tüm sorunlarına hakimim. Sayın Cumhurbaşkanımız bu özelliğimden ötürü bizzat bölgenin detaylarına hakim biri olduğumu ifade ederek 1.Sıra Muğla Milletvekili adayı olarak görevlendirdi. Ben ve diğer aday arkadaşlarım tüm dertleriniz ile dertleneceğiz ve çözümlerini en hızlı şekilde hayata geçireceğiz. Üyelerinize geçmiş dönemdeki gibi yanınızda olup, akılcı olacağımızı ifade edin lütfen. Yeni dönem için desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

Günün son ziyaretini Bodrum Ticaret Odasına gerçekleştiren AK Parti Muğla Milletvekilleri, BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

BODTO Başkanı Kocadon, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, yönetim kurulu üyeleri, İbrahim Akkaya, Atilla Serttaş, Mehmet Ayaz’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda başta turizm bağlantılı olmak üzere birçok konu dile getirildi.

DEMİR: AK PARTİ’Yİ BODRUMLU YAPACAĞIZ…

Arkadaşlarımızla büyük bir sorumluluğun altına girdiklerini ifade eden AK Parti 1.Sıra adayı Mehmet yavuz Demir, “Bu dönemde eksik kalan beklenti içerisine girilen her soruna çözüm bulacağız. AK Parti’yi Bodrumlu yapacağız. Yaptığımız ziyaretlerde çok şanslı olduğumuzu gördük. Çok başarılı olduğunu düşündüğümüz görüşmeler yaptık. Yeni dönem başarılı iletişim, çözülen sorunlar, gerçekleşen projeler dönemi olacak. Devleti biliyorum. Ankara’da zaman kaybetmeden hızla işe koyulacağız” dedi.

KOCADON: SAHİBİ OLDUĞUMUZ YATIRIMLARDA KİRACI OLDUK…

AK Parti’yi Bodrumlu yapacağız sloganını çok etkili bulan BODTO Başkanı Kocadon, Bodrum’u ve Muğla’yı yaşayan bir AK parti beklentisi içindeyiz diyerek “Bugün buraya Muğla Defterdarlığından geldik. En önemli sorunlarımızdan birisi Ecrimisil bedelleri. Ecrimisil sorunu kangrene dönüşen bir sorun bizim için. Bodrum başta kum ve deniz turizmi satıyor. Bodrumlu yatırımcı sahibi olduğu yatırımlarda kiracı durumuna düştü. Antalya’da uygulanan Ecrimisil neyse Bodrum’a da benzeri uygulansın. Bununla birlikte trafik yoğunluğu ve yolların yetersizliği büyük sıkıntı. Kısacası yeni dönemde çözüm beklediğimiz birçok sorunumuz var” dedi.

AK Parti STK ve saha çalışması daha sonra bir otelde muhtarlar ve teşkilat katılımıyla gerçekleşen iftar yemeği programıyla son buldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu