HayatManşet

Sokak Hayvanlarına Battaniye

Bodrum Belediyesi’nden Yürekleri Isıtan Proje

 

Bodrum Belediyesi Kadın Danışma ve Eğitim Merkezi (KADEM)’den yürekleri ısıtan proje. KADEM’de başlatılan “Pamuk Eller Canlara” projesi ile can dostların soğuktan korunması hedefleniyor.

Kadın Dayanışma ve Eğitim Merkezi’nde gönüllülerin ördüğü battaniyeler, barınakta yaşayan can dostlarımızı soğuk havalarda sıcak tutacak. Gönüllülerin getirdiği yünler ile örülen battaniyeler, Bodrum Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’ndeki sokak hayvanları için yetkililere teslim edilecek.

“Pamuk Eller Canlara” projesi için KADEM bünyesinde kurulan örgü grubu kadınları, gönüllülerin getirdiği yünler ile küçük battaniyeler örmek için harekete geçti.

KADEM Örgü Grubu Eğitmeni Hilal Karakaş başlattıkları bu projeye destek vermek isteyenleri yün bağışında bulunma çağrısı yaptı. Karakaş, “Bodrum Belediyesi KADEM olarak geçtiğimiz yıllarda başlatmış olduğumuz “Pamuk Eller Yünlere” projemizde, engelli dostlarımıza ve büyüklerimize battaniyeler örmüştük. Bu projemize bir yenisini eklemek istedik. Malum önümüz kış ayı, can dostlarımızı biraz olsun ısıtmak için elimizdeki yünlerle onlara battaniye örmeyi düşündük. Kadem gönüllüsü çok fazla, herkes bu çalışmamıza destek verdi. Gerek yün getirerek, gerek örerek bize destek sağlıyorlar. Biz de çoğalan battaniyelerimizi inşallah önümüzdeki günlerde Bodrum Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’ne teslim edeceğiz. Bu arada tüm dostlarımız, gerek yün desteği, gerekse bizden yün alarak ufak battaniyeler örüp bize teslim edebilirler.” dedi.

“Pamuk Eller Canlara” projesine destek vermek isteyenler, Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile iletişime geçerek ya da 0252 319 44 48 no’lu telefondan gerekli bilgileri alabilir.

Kangal escort bayan

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu