ManşetSiyaset

Kazmaz, Aday Adaylığını Duyurdu

CHP'den Milletvekili Aday Adayı Oluyor

 

Bodrum’da uzun yıllardır avukatlık yapan, spor, siyaset ve yazarlıkla uğraşan Remzi Kazmaz CHP’den Milletvekili Aday Adayı oluyor.

Yapımcı ve yönetmen olarak belgesel ve filmlere de imza atan Kazmaz tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“CHP Gençlik Kollarından başlayan siyasal mücadelem tam yarım Asırdır devam ediyor. Bu süre içinde birçok bedel ödedim. Hukuk Sanat Spor Siyaset ve Çevre konusunda devam eden mücadelemde hep halkımın yanında oldum.
Yıllardır Mahkemelerde sokaklarda Meydanlarda sürdürdüğüm Demokrasi ve Hukuk mücadelemi artık TBMM çatısı altında sürdürmek için yola çıktım.
Bu süre içinde kazandığım deney ve tecrübelerimi halkımın ve ülkemin sorunlarını çözmek ve Haramilerden hesap sormak için CHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYIYIM. Bu nedenle iktidara giden yolda umutlarımı duygularımı siz çok değerli Yol Arkadaşlarımla paylaşma istiyorum.
Evet, 18 MART 2023 Cumartesi günü saat 13.00 den itibaren CHP Bodrum İlçe Örgütünde aday adaylığımı açıklayacağım. Tüm Yol Arkadaşlarımı bekliyorum.

HUKUK ve DEMOKRASİ uğruna, LAİK e DEMORATİK TÜRKİYE mücadelesinde, ATATÜRK DEVRİM ve İLKELERİ doğrultusunda TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE söylemiyle yola çıktık. Bu karanlık ucube Başkanlık sistemine son vererek 14 Mayısta HALKIN İKTİDARINI hep beraber kuralım. BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ, BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ.
DAYANIŞMA YAŞATIR”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu