GündemManşetSpor

15 KATEGORİDE 400 SPORCU ATATÜRK YOL KOŞUSUNDA KOŞTU

Ataturk_yol_kosusu (21)Tüm yurt ile birlikte Bodrum’da da her yıl düzenlenen Atatürk Yol Koşusu bu yıl 15 kategoride gerçekleşti.

Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 97. Yıldönümü anısına gerçekleştirilen ve yaklaşık 400 sporcunun katıldığı Atatürk Yol Koşusu, her sene olduğu gibi Bodrum Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce organize edildi.

Bodrum Yarımadası’ndaki okullardan öğrenci ve profesyonel sporcuların katıldığı koşu, Bodrum İçmeler mevkii ile Barış (İskele) Meydanı arasında gerçekleştirildi. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı bazı kategori koşularında bazı öğrenciler yarışmayı güçlükle bitirirken, bazıları da koşuları ambulanslarda tamamladı.

Bazı sporcuların arkadaşlarının yorulması nedeniyle onlara yardım ettiği görülürken, bazı minik sporcular ise bitiş çizgisine yaklaştıkları sırada sportmenliğe aykırı davranışlarda bulundu. Sporcular Cumhuriyet Caddesi üzerinden koşarken birbirleriyle mücadele etmenin dışında caddeye giren araçlar ile de mücadele etti. Motorize trafik polisleri ile zabıtaların güvenlik önlemi aldığı koşular sırasında Cumhuriyet Caddesine çıkan çok sayıda sokak olması nedeniyle bazı araçlar koşu güzergahına girerken, bazı sürücülerin koşan çocukları görmesine rağmen araçlarıyla ilerlemeleri dikkatlerden kaçmadı.

Koşuda dereceye girenlere düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu