DünyaMagazinManşetMekan

LP’den Muhteşem Konser

Lujo Otel Dünyaca Ünlü Sanatçıyı Müşterileri ile Buluşturdu

Dünyaca ünlü Amerikalı pop/rock şarkıcısı ve söz yazarı olan LP (Laura Pergolizzi), 2018’de Türkiye’de verdiği konserlerinden uzun bir aradan sonra ilk kez Lujo Hotel Bodrum’da sahne aldı. Ünlü şarkıcı, 17 Eylül Cuma akşamı Puppet Arena’da düzenlenen konserde Lujo misafirlerine keyif dolu bir akşam yaşattı.

Sanat, Müzik ve Eğlencenin Tadı Lujo’da Çıkar…

2021 sezonunda Lujo Hotel Art&Joy konsepti dâhilinde birçok konser organize etti. Ash, Âlim Qasimov ve Hüsnü Şenlendirici, Evgeny Grinko, İsmail Tunçbilek ve Oceanvs Orientalis, Cem Adrian, Dhafer Youssef, Goran Bregović, Yasmin Levy, Dj Ravin gibi isimleri sahnesinde ağırlayan Lujo Hotel, 17 Eylül Cuma akşamı sezonun en ihtişamlı konserinde dünyaca ünlü LP’yi Puppet Arena’da ağırladı. Konser için ünlü şarkıcının 83 yaşındaki Türk hayranı gibi birçok hayranı haftalar öncesinde Lujo Hotel’de yerini ayırttırdı. LP verdiği muhteşem konserde, yeni albümünde yer alan “Goodbye” şarkısı da dâhil olmak üzere çok sevilen “Lost on You”, “When We’re High”, “Muddy Waters” ve “The One That You Love” gibi şarkıların yer aldığı 15 parçasını misafirler ile birlikte söyledi. Dinleyiciler arasında coşkulu bir hayran kitlesine sahip olan LP, misafirler ile samimi ve keyifli bir diyalog kurarak unutulmaz bir hatıra bıraktı. Konserleri ile büyük beğeni toplayan Lujo, her yaz olduğu gibi bu yaz da misafirlerine tatilleri esnasında sanat ve keyif dolu bir anı yaşattı.

LP olarak tanınan Laura Pergolizzi, 1981 yılında İtalya’da doğdu. Laura Pergolizzi liseden sonra New York’a taşındı ve “LP” adını kullanmaya başladı. New York’a ilk taşındığında rock müzik yapan sanatçı, yıllar sonra kendini önemli sanatçılar için besteler yaparken buldu. LP ilk çıkışını 2010 yılında “Cheers (Drink to That)” şarkısı oldu. Kariyerin önemli şarkılarından biri olan “Lost on You” ile uluslararası tanınırlığa ulaştı. Bu yaz da sanat ile keyfi misafirlerine en lüks ve özenli şekilde sunmayı hedefleyen Lujo Hotel’in sahnesinde, izleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Kozan escort bayan

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu