ÇevreManşet

Denize En Çok Mavi Yakışıyor

Kadıkalesi ve Akyarlarda Deniz Dibi Temizliği

 

Bodrum Belediyesi 2023 Deniz Dibi Temizlik Kampanyası Bodrum’un Akyarlar ve Kadıkalesi mahallelerinde devam etti.

Denize En Çok Mavi Yakışır sloganıyla Bodrum Belediyesi’nin gönüllü dalgıçları tarafından her yıl Bodrum’un çeşitli koy ve sahillerinde gerçekleştirilen deniz dibi temizliğinin Türkbükü, Yalıkavak, Gümüşlük, Gündoğan, Küçükbük, Turgutreis, Akyarlar ve Kadıkalesi ayağı tamamlandı.

21 Ağustos Pazartesi günü Kadıkalesi’nde gerçekleşen deniz dibi temizliğinde 28 kg lastik, 15 kg plastik, 5 kg metal, 3 kg cam ve 45 kg diğer atıklar olmak üzere toplam 96 kg atık çıkarıldı. 23 Ağustos’ta ise Akyarlarda deniz dibi temizliği gerçekleşirken 52 kg lastik, 22 kg plastik, 18 kg metal, 4 kg cam ile 10 kg diğer atıklar olmak üzere toplam 106 kg atık çıkarıldı.

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğünün koordinasyonuyla gerçekleşen 2023 yılı Deniz Dibi Temizliği Bitez, Güvercinlik, Ortakent ve Kumbahçe mahallelerinde de yapılacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu