GündemHayatManşet

Gazileri Unutmadılar

Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden Muharip Gaziler Derneği Ziyareti

 

Bodrum Cumhuriyet Savcısı Remzi Vatandaş ve Bodrum Denetimli Serbestlik MüdürlüğüTürkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesine ziyarette bulundu.

Şehit ve Gaziler Derneklerini ziyaretinde Cumhuriyet Savcısı Remzi VATANDAŞBodrum Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen AGAR, Bodrum Adliyesi İlamat ve İnfaz Bürosu Müdürü Nurcan ARSLAN ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün Personelleri eşlik etti.

Ziyaret programı kapsamında Cumhuriyet Savcısı Remzi VATANDAŞ ve Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen AGAR ile Denetimli Serbestlik Personelleri dernek başkanı Hasan KÜLCÜ, Başkan Yardımcısı Kemal BERBER ile Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Ali TURGAY ve Ali DELİCE tarafından karşılandı. Ziyarette Cumhuriyet SavcısıRemzi VATANDAŞ derneğin çalışmaları ve şehit ve gazilerimiz hakkında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi Başkanı Hasan KÜLCÜ’den’den bilgi aldı.

Yoğun duyguların yaşandığı ziyarette Cumhuriyet Savcısı Remzi VATANDAŞ ”Şehitlerimizin ve gazilerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Ülkemizin ve milletimizin birlik ve bütünlüğü ile aziz vatan toprakları için can veren şehitlerimize ve yaşamlarını devam ettiren gazilerimize şükran duymaktayız. Kahraman şehit ve gazilerimizin kıymetli ailelerinin vatan için milletimizin bekası ve varlığını sürdürmesi için kendi canlarından fedakârlıkta bulunduğunu da bilmekteyiz. Devletimizin milletiyle bölünmez bir bütünlük oluşturması gereği şehitlerimizin geride bıraktığı ailelerine sahip çıkmak, ihtiyaçlarını gidermek üzerimize bir vefa borcudur. Şehitlerimizin ve yaşayan gazilerimizin kıymetli emanetlerine devletimizin kapıları her zaman sonuna kadar açıktır.  Şehitlerimizin ve gazilerimizin anılarının canlı tutulduğu bu duygu dolu ortamda, hayatlarını devam ettiren kıymetli gazilerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Bu vesileyle ahirete intikal etmiş olan şehitlerimizi de rahmet, şükran ve minnetle anıyorum ”dedi.

Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Bodrum Muharip Gaziler Derneği Şubesi arasında Mahkemelerce Kamuya Çalışma Kararı verilen yükümlülerin Dernek Binasının boya, badana, temizlik işlerinin yapılabilmesi amacıyla protokol imzalandı. Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen AGAR protokolün imzalanmasından sonra ‘’Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürlüğü olarak imkânlarımız doğrultusunda Muharip Gazilerimiz için gerekli tüm çalışmayı yürütmekten büyük bir memnuniyet duymaktayız. Gazilerimizin ihtiyaçlarının imzalanan bu protokol ile gidereceklerini ve aziz vatanımızın korunmasında büyük görevler üstlenmiş Muharip Gazilerimize ve Derneğimize olan desteklerimiz devam edecektir’’ dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şube Başkanı Hasan KÜLCÜ’de’de Bodrum Cumhuriyet Savcısı Remzi VATANDAŞ’ın ve Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi Başkanı Hasan KÜLCÜ de ‘’ Ülkemizin güzide kurumlarından adalet teşkilatının kıymetli üyelerinin şubemize yaptığı ziyaretten çok mutlu oldum, hatırlanmanın benim ve diğer gaziler üzerinde son derece olumlu duyguları güçlendiren bir etkisi vardır’’ dedi.

Bodrum Cumhuriyet Savcısı Remzi VATANDAŞ, Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen AGAR ve Denetimli Serbestlik Personelleri ‘’Vatanımız ve Bayrağımız uğrunda canını feda eden şehitlerimize ve kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarını belirttikten sonra dernek ziyaretini sonlandırdılar.

Buca escort bayan

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu