ManşetSpor

Çamlık’ta Başlayacak Bitez’de Ödül Verilecek

Bodrum’da Bir Hareketlilik Var

 

Kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir ulaşım tedbirleri almaya ve desteklemeye teşvik eden, her yıl 17-22 Eylül tarihleri arasında dünyanın her yerinde kutlanan bir Avrupa Komisyonu girişimi olan Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında; Bodrum MTB Cup Bisiklet Yarışı, 18 Eylül 2021 tarihinde saat 11:00’de Çamlık Mahallesi içerisinde kalan ormanlık alanda gerçekleştirilecektir.

Avrupa Hareketlilik Haftası, her yıl bir tema ekseninde kutlanmaktadır.

2021 yılı “Sürdürülebilir Ulaşım, Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik” olarak belirlenmiştir.

“Sürdürülebilir Çevre Prensiplerini İlke Edinen Bodrum Belediyesi’nden Çevre Dostu Etkinlik”

Sürdürülebilir kentsel hareketlilik alanında yerel eyleme olan ihtiyaca yönelik farkındalığı artırmak için Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Bodrum Doğa Sporları Derneği ve Türkiye Bisiklet Federasyonu işbirliği ile gerçekleşecek olan yarışa, kadınlar ve erkekler kategorilerinde toplam 250 sporcu katılacaktır.

Yarış sonrası Bitez Köyiçi Muhtarlık ve Bitez Belediye Cafe’nin olduğu nokta arasında yarışmaya katılacak sporcular ve vatandaşların katılımı ile trafiğe kapalı alanda halk turu yapılacaktır.

Ödül Töreni Bitez’de; Destinasyon Bitez alanında gerçekleştirilecektir. Ödül töreninden sonra makarna partisi ve çeşitli etkinliklerle turnuva sona erecektir.

Kocasinan escort bayan

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu