AsayişGündemManşet

SEYİR HALİNDEYKEN YANMAYA BAŞLADI…

Bir iş görüşmesi için Milas bölgesine giden bodrumtime.net imtiyaz sahihi ve Gayrimenkul Danışmanı Selda Kızıl’ın içinde olduğu otomobil alevlere teslim oldu. Seyir halindeyken yanmaya başlayan araçtan çıkan dumanları fark eden Kızıl ve diğerleri canlarını son anda kurtardılar.

Olay bugün öğlen saatlerinde Milas-Selimiye Karayolu üzerinde yaşandı. Milas’tan, Selimiye istikametine doğru seyir halindeyken araçtan çıkan dumanları fark eden Selda Kızlı hemen aracı durdurarak dışarıya çıktı. bir anda alevlerin neredeyse bütün otomobili kapladığını fark edenler durumu hemen itfaiyeye haber verdi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan Milas İtfaiye Grup amirliğine bağlı bir ekip alevlere müdahale etti. Elektrik kontağından çıktığı değerlendirilen yangın sonunda araç kullanılmaz hale geldi.

Olay sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Selda Kızıl, “Ölüm ve yaşam arasındaki o çizgi Rabbim sana şükürler olsun o araçtan beni kurtardın..” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu