GündemManşet

TÜMSİAD Genel Başkanından Nice Açıklaması

YasarDoganNice’te meydana gelen hain terör saldırısına ilişkin TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklmada şu ifadelere yer verildi:

“Fransa’nın Nice şehrinde meydana gelen hain terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Fransa devletinin ve halkının acısını paylaşıyoruz.

Terörün her yerde ve her zaman acımasız olduğunu bu saldırı bize bir kez daha göstermiştir. Günümüzde toplu ölümlerin hâlâ terör saldırılarından geliyor olması kabul edilemez. Tüm dünyayı tehdit eden terör salgınının önünü kesmek için ulusal ya da bölgesel değil uluslararası politikalar, yaptırımlar, çözüm önerileri ve güç birlikleri gerekiyor. En vicdansızca işlenen insanlık suçu olan teröre karşı tüm ülkelerin acilen tek vücut olarak karşı durabilmesi şart. Bizler iş adamları olarak bu konuda atılması gereken her türlü adım için hazırız.

Bu acıyı maalesef yaşamış bir millet olarak Fransa halkıyla birlikte ve dayanışma içinde olduğumuzu belirtiriz. Dileriz insanlık bu acıyla bir kez daha sınanmaz. Tüm dünyanın başı sağ olsun.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu