GündemManşet

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Darbe Girişimi Yıldönümünde Çeşitli Etkinliklerle Anılıyor

 

Muğla ve ilçelerinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla programlar düzenlendi.

Menteşe ilçesinde Sınırsızlık Meydanında Halk Eğitim Merkezleri ile Muğla Güzel Sanatlar Lisesi iş birliğinde resim, fotoğraf ve el sanatları sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Sergiye, Vali Yardımcısı Murat Kahraman, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile okul yöneticileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Ney Sanatçısı Murat Baş’ın tasavvuf müziği icrasıyla devam etti. Ardından Vali Yardımcısı Murat Kahraman, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ve protokol eşliğinde sergi açılışını yaptı.

80 eserin yer aldığı sergide, 15 Temmuz temasını yansıtan yağlıboya, filografi ve el işlemesi eserlerin yanında, 30 fotoğraf sergilendi.

Kentin bir çok ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla fotoğraf sergisi açıldı.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma Ulusal Bisiklet Yol Yarışı’na, 27 il ve 5 ülkeden 212 sporcu katıldı.Muğla’dan başlayan etapta bisikletçiler, 60 kilometrelik yolu yaklaşık 2 saatte aşarak, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla’nın Marmaris ilçesinde konakladığı ve ayrılmasının ardından suikast timinin saldırıda bulunduğu otele ulaştı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu