GündemManşet

ÜNLÜ KARİKATÜRİST BEDRİ KORAMAN’IN MEZARI AÇILACAK

bedri-koraman-Bodrum’da hayatını kaybeden ve Torba Mahallesindeki mezarlığa defnedilen Bedri Koraman ile ilgili açılan babalık davasında ara karar verildi.

Geçtiğimiz yıl geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Bodrum’da hayatını kaybeden ünlü karikatürist Bedri Koraman’ın mezarının açılacağı öğrenildi. Koraman’ın eşi Nil Koraman ise alınan bu karara tepki gösterdi.

Sanatçısı Meral Küçükerol’un açtığı babalık davasında mahkeme, karikatürist Bedri Koraman’ın mezarının açılmasına karar verdi. Meral Küçükerol’un, karikatürist Bedri Koraman’ın geçen yıl vefat etmesinin ardından açtığı babalık davasından ara karar çıktı. Dosyadaki iddialara göre Küçükerol’un annesi Hikmet Küçükerol ile Bedri Koraman’ın ilişkisi 1948 yılında başladığı, Koraman, o tarihlerde asker kaçağı olduğu için resmi nikâh yapmaktan kaçındığı iddia edildi.

Çiftin 1949 yılında bir kız çocukları dünyaya geldiği ve bebeğe Meral adı verildiği ileri sürülüyor.  Koraman ve Küçükerol evli olmadığı için Meral Küçükerol annesinin nüfusuna kaydedildiği, Hikmet Küçükerol’un tüm ısrarlarına rağmen Koraman’ın yasal yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle çıkan sorunlar nedeniyle ilişkilerinin sonlandığı iddialar arasında yerini alıyor.

Bedri Koraman’ın geçen yıl hayatını kaybetmesinin ardından Meral Küçükerol’un açtığı davanın 3’üncü duruşmasında mahkeme, mezarların açılabilmesi için Bedri Koraman ve Hikmet Küçükerol’un mezar yerlerinin bildirilmesine ve gerekli masrafların yatırılmasına hükmetti. Mahkeme daha sonra mezarların açılması için gün belirleyecek.

Torba Mahallesinde yaşamını sürdüren merhum Bedri Koraman’ın eşi Nil Koraman ise yaşanan bu gelişmeler karşında son derece tepkili. Nil Koraman, eşi ile ilgili iddiaları reddederek mezarın açılmasının büyük saygısız olacağını ve buna karşı duracağını söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu