AsayişGündemManşet

GÜRCÜLER ADLİYEDE

bodrum-göçmen kaçakçılığıGeçtiğimiz gün, Yalıkavak Sahil Güvenlik Botu tarafından yelkenli tekne içinde yakalanan 62 kaçak göçmen ile Gürcistan uyruklu 3 kişi ile ilgili soruşturma sürüyor.

Torba Koyu’ndan 18 metrelik tekneye bindirilen Pakistan ve Afganistan uyruklu 62 kişi Güllük Körfezinde sahil güvenlik ekipleri tarafından yakalanmıştı. Teknede kaçakların arasında bulunan biri hamile bir bayan toplam 3 Gürcistan uyruklu kişide kaçmaya çalıştıklarını iddia etmişti.

Yürütülen soruşturma kapsamında, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edilen 62 kaçak işlemlerinin ardından Muğla Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Gürcistan uyruklu 3 kişi ise Bodrum KOM ekipleri tarafından öğlen saatlerinde adli makamlara sevk edildi.

Göçmen kaçakçılığı yapmak suçlamasıyla adliyeye çıkarılan 5 aylık hamile Tinatin G., Gela Z. Ve Giorgi L.’nin işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu