AsayişGündemManşet

MOTOSİKLET KAZALARI MOBESE’LERDE

Bodrum-MOBESEBodrum’daki bazı MOBESE (MOBil Elektronik Sistem Entegrasyonu) kameralarınca kayıt edilen motosiklet kazalarında aşırı hız ve dikkatsizlik bir kez daha gözler önüne serildi.

Neredeyse her evin kapısında bir motosikletin bulunduğu Bodrum’da hemen her gün motosiklet sürücülerin karıştığı kazalara rastlamak mümkün.

İlçe Merkezindeki bazı kavşaklarda Emniyet Müdürlüğünün MOBESE kameralarınca görüntülenen bazı trafik kazalarında yürekler ağza geldi. Genellikle ışık ihlali, bir anlık dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu meydana gelen motosiklet kazalarında bazı sürücüler ölümden döndü.

MOBESE’lere yakalanan kazalarda, kimi kasklı kimi kasksız motosiklet sürücülerinin bazıları aceleci otomobil sürücülerinin kurbanı olurken bazı motosikletlilerde kendi hatalarının sonucuna katlanmak zorunda kaldı.

Lise kavşağındaki bir kazada, kırmızı ışıkta geçen bir otomobil sürücüsünün çarptığı motosiklet sürücüsü metrelerce havaya sıçradıktan sonra kaldırım taşlarına çarparak ağır şekilde yaralandı.

Hatalı sollama yapan sürücüler, düz yolda giderken dengesini kaybederek devrilen motosikletliler, aceleci kuryeler, takip mesafesini korumayanlar, yaşadıkları kazalar yüzünden neredeyse canlarından oluyorlardı.

Yaşanan bu kazalar, motosiklet sürücülerin takacakları kaskın ne kadar önemli olduğunu ve trafik kurallarının önemini gözler önüne seriyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu