GündemManşetSiyaset

YENİ YÖNETİMLE İLK DANIŞMA KURULU TOPLANTISI

Ak Parti Bodrum İlçe BaşkanlığıBodrum’da yeni göreve gelen Ak Parti İlçe Başkanlığı yönetimi ilk danışma kurulu toplantısını düzenledi.

Konacık Mahallesi Heredot Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya, partililerin yanı sıra Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ile İl Başkanı Kadem Mete katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan heyetinin seçimiyle toplantı devam etti. Danışma kurulundan ilk konuşmayı İlçe Başkanı İbrahim Macit Gündoğdu yaptı. Yeni ilçe yönetimiyle hedeflerini anlatan Gündoğdu konuşmasında, Bodrum’da CHP’nin yerel yönetimi aldığından buyana hiçbir sorunun giderilmediğini aksine daha da büyüyerek sürdüğünü, üstüne üstlük büyükşehir ile Bodrum belediyesinin bir birine düşman olduğunu söyledi.

Ak Parti İlçe Başkanı Gündoğdu konuşmasının sonunda, 118 müracaatın içinden seçilen yeni yönetim kadrosunu partililere tanıttı.

Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete ve Milletvekili Nihat Öztürk’ün konuşmaları ile devam eden toplantı, 15 Temmuz kahramanı Şehit Astsubay Ömer Halisdemir anısına hazırlanan video gösterimi ile sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu