GündemManşetSiyaset

YATAĞAN’DA BAŞKAN GÜRÜN COŞKUSU

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Osman Gürün ve beraberindeki CHP heyeti, Yatağan ilçesine bağlı Yeşilbağcılar, Eskihisar ve Bozüyük Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Başkan Gürün’e CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, CHP Yatağan İlçe Başkanı Mehmet Kemiksiz, CHP Yatağan Belediye Başkanı Adayı Halil Arslan, İYİ Parti Yatağan İlçe Başkanı Saadet Kocasarı, CHP İl Kadın Kadın Kolları Yönetimi ve partililer eşlik etti.

Ziyaret ettiği mahallelerde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gürün ve beraberindeki heyet, yapılan hizmetleri ve yeni dönem projelerini anlattı.

“Millet İttifakının amacı Milleti Birleştirmek”

Muğla’daki CHP ve İYİ Parti arasındaki Millet İttifakı’nın amacının Milleti birleştirmek ve bütünleştirmek olduğunu ifade eden Başkan Gürün, “Muğla CHP ve İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkanlığı konusunda tek adayda karar kıldı. İlçelerimizde ise bazı yerlerde her iki parti de kendi adayını çıkardı. Ancak Yatağan ilçemizin de içerisinde olduğu 6 ilçede ortak tek bir adaydan yana karar kılındı. Yatağan ilçemizde İYİ Parti İlçe Başkanlığımız ile ortak hareket ederek seçim çalışmalarını yürütüyoruz” dedi.

“AKP ve MHP’ye oy vermiş seçmenlerle de her zaman kucaklaşacağız”

İktidar partisi olan AKP ve işbirliği yaptıkları MHP’nin kendilerinden olmayanları vatan hainliği ile suçladıklarını vurgulayan Başkan Gürün, şunları söyledi: “Bu suçlamalar bizleri gerçekten yaralıyor ve üzüyor. Bizler bunu hak etmiyoruz. Ancak biz hiçbir zaman AKP ve MHP’ye oy vermiş seçmenleri suçlamayacağız. Aksine farklı görüşlerde olsak bile her zaman AKP ve MHP’li seçmenlerle de kucaklaşacağız.”

“Seçimde mutlaka oy kullanın”

31 Mart Yerel Seçimlerinde her vatandaşın mutlaka oy kullanması gerektiğini söyleyen Başkan Gürün, “Hiçbir vatandaşımızın kim seçilirse seçilsin bana ne deme gibi bir durumunun olmaması gerekiyor. Vatandaşlarımızın gelecek ile ilgili daha mutlu ve umutlu bir Türkiye için mutlak suretle oy iradesini yansıtması gerekiyor. Şu anda buna ihtiyacımız var” diyerek sözlerini tamamladı.

Mahallelerde vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Başkan Gürün’ün Yatağan ilçesi mahalle toplantılarına 7’den 77’ye vatandaşlar katıldı. Özellikle de kadın seçmenlerin Başkan Gürün’e gösterdiği ilgi ve sevgi görülmeye değerdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu