GündemHayatManşet

100 AİLEYE GIDA PAKETİ VE İFTAR PROGRAMI

Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şubesi Ramazan ayı dolayısıyla gıda paketi dağıtımı ve iftar programı yaptı.

Türkiye Beyazay Derneği Muğla Şubesi tarafından Ramazan Ayı münasebeti ile ihtiyaç sahibi ve engelli 100 aileye iftar paketi dağıttı. Şube Başkanı Boyacı; “ 11 ayın sultanı Ramazan ayı münasebetiyle yönetimimiz ile birlikte Muğla genelinde belirlediğimiz ihtiyaç sahibi ve engelli 100 aileye gıda paketlerimizi teslim ettik. Yönetim olarak Muğla genelinde Engellilere ve ihtiyaç sahiplerine elimizden geldiği kadar katkı sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.

Gıda paketlerinin dağıtımından sonra Muğla Öğretmenevinde iftar verildi.  Öğretmenevinde 200 kişiye verilen iftara Siyasi parti başkanları yöneticileri, il müdürleri, yöneticiler, Engelliler Derneği, Zihinsel Engelliler Derneği ve engelliler ve aileleri katıldı.

İftar programında semazen gösterisi de yapıldı. İftar programı sonrası açıklama yapan dernek Başkanı Boyacı; “ Beyazay Derneği olarak ramazan ayı içerisinde bu faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Muğla’da engellilere ve yardıma ihtiyacı olanlara elimizden geldiği kadar destek vermeye devam edeceğiz. Derneğimize katkı sağlayan değerli Muğlalılarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu