GündemManşetSpor

HEDEF KADINLAR BASKETBOL LİGİ

kircicegi-bodrum-basket-1Sahasında oynadığı son maçını farklı kazanarak ligi tamamlayan Kırçiçekleri’nin hedefi bilyoner.com’un sponsor olduğu Kadınlar Basketbol Ligi.

İlk 8 Takımın oynayacağı play-off grubuna 5. olarak kalmayı başaran Kırçiçeği Bodrum Basket, ligi 28 galibiyet, 10 yenilgi ve 66 puanla tamamladı. Kırçiçekleri, play-off grubundaki ilk maçını kurallara göre ligi 4. Sırada tamamlayan Edremit Belediyesi Gürespor ile oynayacak. 29 Nisan 2017 Cumartesi günü deplasmanda Güre Belediyespor ile karşılaşacak olan Kırçiçekleri, eleme maçının ikincisini 02 Mayıs 2017 Salı günü sahasında oynayacak.

ÖZYER; TUR İÇİN YETERLİ İNANCA SAHİBİZ…

Aralık 2016 tarihinde takımın teknik sorumluluğunu alan koç Derya Özyer, ligin son karşılaşması sonrasında bir değerlendirme yaptı. Kaliteli ekiplerle zorlu mücadeleler verdiklerine dikkat çeken Koç Özyer, “Play-Off süreci başladı. Geçen hafta en önemli rakibimiz olan Becker’den deplasmanda aldığımız yenilgiye kadar geçen süreçte takımımın yükselişe geçtiğini gözlemledim. Savunmada yeterli sertliği ulaştık. Ufak tefek iniş çıkışlarımız olsa da 15 maç süren yenilgisiz bir seri yaşadık. Sertlik ve istek olarak üst düzeyde bir performans gösteriyoruz. Bu performansımızı play-off grubunda attırarak devam ettireceğiz. Play-Off öncesi Becker maçında Belgin’in yaşadığı sakatlık en önemli dezavantajımız şu anda. Takımın uyumu çok iyi durumda. Önümüzdeki kısa vade hedefimiz Edremit Belediyesi Gürespor ‘u eleyerek son 4 arasına kalmak. Tur için yeterli inanca sahibiz. Her maçı ayrı düşünüyoruz ve hazırlanıyoruz. İlk maçı dışarıda oynayacağız. Edremit Belediyesi Gürespor bizim 2 puan üzerimizde ligi tamamladı. Sakatlık yaşanmadan tamamlanan bir seri olur inşallah. Başaran tarafın bizim olacağı inancındayım.” dedi.

ÖZMEN; SPORNSORLARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM…

Ligin son maçının ardından bir değerlendirme yapan Bodrum Basket Kulübü Başkanı Yiğit Özmen, Zorlu bir ligi 5.olarak tamamladık diyerek, “38 Maçlık uzun bir seriyi tamamladık. Şansızlıklarla kaybettiğimiz çok maç oldu. Şans bizden yana olsaydı ligi en kötü ilk 3 arasında tamamlardık. Teknik ekibimizin ve oyuncularımızı bu performansı göstermesine çok ciddi katkıları olan birçok sponsorumuz var. Başta Bodrum Belediyesi, Kırçiçeği, Çağdaş Holding ve Kılıç Holding olmak üzere bize destek veren kurum ve şahıslara çok teşekkür ederim. Bizim 2-3 katımız bütçelerle bu ligi oynayan çok takım var. Sponsorlarımızın verdikleri maddi manevi her destek bizim başarımıza katkı sağladı. 29 Nisan ve 02 Mayıs Tarihlerinde Edremit Belediyesi Gürespor ile son 4’e kalmak için iki önemli maç yapacağız.” Dedi.

 

Her iki maçta da seyirci desteğine çok ihtiyaçları olduğunu ifade eden Özmen, Bodrumlu sporseverleri play-off maçlarına davet etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu