ManşetSpor

Hazırlıklarına Son Sürat Devam Ediyor

Süper Lig Maçları İçin Geri Sayım Başladı

 

Basketbol Süper Ligi’nin(BSL) başlamasına 2 hafta kala, Bodrum’un Takımı Çağdaş Bodrum Spor, hazırlıklarına son sürat devam ediyor. İlk kurulduğu günden bu yana TB2L ve TBL olmak üzere iki sezon üst üste lig atlayarak, Basketbol Süper Ligi’nde (BSL) Türkiye’nin en güçlü takımları arasında mücadele verecek olan Bodrum’un Takımı, güçlü kadrosuyla sezona hazırlanırken, takımın genel menajeri Tolga Tekinalp, takım hakkında bilgiler vererek değerlendirmelerde bulundu.

Tolga Tekinalp yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Basketbol Süper Ligi’nin(BSL) başlamasına 2 hafta kalmışken A takımımız sezon öncesi planlamalarımıza uygun olarak eksiksiz çalışmalarına devam ediyor. 17 ağustosta başlayan antrenmanlarımıza Antalya’da 8 gün süren kondisyon kampı ile devam edip sonrasında Bodrum’a dönerek ilk etap çalışmalarımızı tamamladık. Çalışmalarımıza Bodrum’da devam ediyoruz. Bugüne kadar 4 tane hazırlık maçımız oldu. Antalya’da(Lokomotiv Kuban) Bursa’da (Tofaş) İzmir’de (Aliağa Petkim ve Pınar KSK) takımlarıyla hazırlık maçları oynadık. Takımımızın BSL’nin başlamasına kalan bu 15 günlük süre zarfında Lige en hazır şekilde başlaması adına 5 adet daha hazırlık maçı planlamamız var. Sırasıyla İstanbul’da Samsunspor-Büyük Çekmece ve Bursa’da Cevat Soydaş Basketbol turnuvasında oynayacağımız 3 adet hazırlık maçıyla 1 ekim İstanbul deplasmanına oynayacağımız sezonun ilk maçı, Fenerbahçe Beko maçına en hazır  şekilde çıkmayı planlıyoruz.

Ligin ilk 2 haftası zorlu ve bir o kadar da keyifli maçlarımız olacağını düşünüyorum. Sırasıyla Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes gibi BSL’nin ve Euroleague’in köklü ve büyük camiası olan kulüplerinin, 2021 senesinde kurulan basketbol takımımıza adeta ligimize hoş geldin dercesine sıraya girdiklerini düşünüyorum. Ligin Büyük bütçeli takımlarıyla ligin ilk iki haftasında oynayacak olmamız da bizi gayet heyecanlandırıyor ve motive ediyor.

Bu sene bizim için en zor sezonlardan biri olacak; ev sahibi olarak oynayacağımız salon konusu epey gündemimizi meşgul etti. O konuda bir mağduriyet yaşadığımızı ama bu konudan hızlıca uzaklaşarak hedeflerimize odaklanmamız gerektiğini düşünüyorum.

Gerek teknik kadromuz, gerekse basketbolcularımız sezonun zorlu olacağının farkında ve performansları giderek yükselmekte kararlı. Bizler, idari kadro olarak aksaklıklarımızı gidermek ve operasyonlarımızı sağlıklı bir şekilde devam ettirebilmek adına 7/24 çalışıyoruz.

Başkanımız her sene olduğu gibi, bekli daha da fazla takımımıza destek vermeye devam ediyor.

Bodrum gibi marka değeri tartışılmaz bir ilçenin Basketbol Süper Ligi’ne yükselme başarısı göstermiş tek basketbol olan takımımızın, en az bizler kadar camiamızı, sponsorlarımızı, paydaşlarımızı ve tüm Bodrum halkını heyecanlandırdığını ve başarılarıyla keyif veren, sahada maçlarımızın son saniyesine kadar mücadele eden bir takım kimliği kazanacağını hayal ediyorum. İyi bir sezon olması dileklerimle,”

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2023-2024 sezonu ilk karşılaşmasını 1Ekim’de deplasmanda Fenerbahçe Beko ile gerçekleştirecek olan Çağdaş Bodrum Spor, 08 Ekim’de Anadolu Efes ile kendi evinde ilk karşılaşmasını yapacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu