GündemMagazinManşetMekan

10. YIL İÇİN MUHTEŞEM PROGRAM

Bitez Yalısının yaz-kış vazgeçilmez mekanı olan The Lemon Tree Bitez Restoranın 10. yılı kutlama programı adeta görsel şölene dönüştü.

10 yıl önce hizmet vermeye başlayan ünlü işletmede önceki gece kutlama programı düzenlendi. İşletme sahibi Mustafa Akkoyun’un büyük bir heyecan ve titizlikle hazırladığı program ışıklı fly board gösterisi ile başladı. Davetlilerin ve misafirlerin hayranlıklar izlediği fly board gösterisinin ardından pop müziğinin prensesi Bilge Nihan sahne aldı. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı gecede, Bilge Nihan’ın seslendirdiği şarkılarla eğlenceli saatler yaşandı.

Kutlama gecesinde bir konuşma yapan Mustafa Akkkoyun, bu anlamlı gecede kendilerini yalnız bırakmayan konuklarına teşekkür etti. Kaliteli hizmet vermeyi en üst düzeyde sürdüreceklerini ifade eden Akkoyun bir marka haline geldiklerini, yerli ve yabancı müşterileri ile daha nice 10 yıllar geçirmek istediklerini ifade etti.

10. yıl pastasının kesilmesinin ardından kutlama programı havai fişek gösterisi ile geç saatlere kadar devam etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu