GündemManşetSpor

KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından Bodrum’da düzenlenen Atatürk Kupası Optimist ve Laser sınıflarındaki yarışlar ödül treni ile sona erdi.

19-24 Kasın tarihleri arasında Yalıkavak’ta gerçekleştirilen Atatürk Yelken Kupasında, Türkiye’nin farklı illerinde 56 kulüpten yaklaşık 600 optimist ve laser sporcusu mücadele etti.

Bodrum Belediyesi iş birliği ile Yalıkavak Yelken Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu Atatürk Kupası’nda sporcular zaman zaman sert rüzgarla denizde mücadeleyi elden bırakmadı.

Yarışlar sonunda, Yalıkavak Marinada düzenlenen ödül töreni ile dereceye giren sporculara kupalara verildi.

Laser Sınıfındaki Yarışlarda Genel Kılasmanda,Karşıyakaspor Yelken Kulübünden Derin Baytur birinci, Turgutreis Yelken Kulübünden Umut Eyriparmak ikinci ve Karşıyakaspor Yelken Kulübünden Alican Uğurlu üçüncü oldu.

Optimist Genel Klasmanda, Göztepe Yelken Kulübünden Can Ertürk birinci, ARM Urla Yelken Kulübünden Alp Namdar ikinci ve Mustafacan Öztuncel üçüncü oldu.

Yalıkavak Koyundaki heyecan 1 Aralık gününe kadar, RS:X – Techno 293 – RS:One  ve 420-470 sınıflarındaki yelken yarışları ile devam edecek.

TYF Başkanı Özlem Akdurak dül töreni öncesi yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yalıkavak’ın çok güzel havasında hakikaten çok güzel bir yarış oldu. Yaklaşık 570 tane çocuğumuz katıldı. Denizin üstünde her zamanki gibi çok güzel bir görüntü sergilediler. Rüzgarında güzel gitmesiyle çok başarılı yarışlar gerçekleşti. Emeği geçen, destek olan herkese çok teşekkür ederiz.”

Yelken Federasyonu İl Temsilcisi Osman Gökmen ise “13.Ulusal yarışımıza ev sahipliği yaptık. 600’e yakın sporcumuz ve 52-53 kulübün katılmış olduğu yarışlar çokta güzel geçti. Çokta güzel bir atmosferde geçti. Bütün sporcularımız ve bütün kulüplerimiz son derece memnunlar. İlerleyen zamanda da mutlaka yine buna benzer organizasyonlarla Yalıkavak ev sahipliği yapacak.” Şeklinde konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu