AsayişGündemManşet

KANKA POLİS COŞKUSU

Fethiye İlçesinde düzenlenen 3. Öğrenme Şenliğinde Kanka Polis Coşkusu yaşandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce Ülkemiz genelinde gelenekselleştirilen öğrenme şenliklerinin 3.sü Muğla  İlimiz Fethiye İlçesi Beşkaza Meydanında düzenlendi. Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ‘nün koordinesinde gerçekleştirilen şenliğe çok sayıda vatandaş katılırken, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri kendilerine tahsis edilen stantlarda vatandaşları suç ve suçlular konusunda bilgilendirdiler. Özel olarak hazırlatılan el broşürlerini vatandaşlara takdim eden görevliler stantı gezmeye gelen çocuklar için parmak boyama ve yüz boyama etkinlikleri gerçekleştirildi. Stantları gezen vatandaşlara  Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal  tarafından özel olarak hazırlatılan ve üzerilerinde ”Polis Dostunuz, Arkadaşınızdır.” yazılı  anahtarlıklar, bardak altlıkları, magnet diye tabir edilen buzdolabı süsleri hediye edildi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il dışından getirtilen Kanka Polis 3. Öğrenme Şenliğine katılan çocukların büyük beğenisini toplarken, çocuklar kKanka Polis ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

3.Öğrenme Şenlikleri kapsamında emnyet görevlileri tarafından açılan stantı ziyaret eden Muğla Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ‘yi Menteşe İlçe Emniyet Müdürü aynı zamanda da Menteşe İlçe Emniyet Müdürü olan Tümer Yılmaz karşılayarak çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. Muğla Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre de 3. Öğrenme Şenliklerine Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ‘nün vermiş oldukları desteklerden dolayı duydukları mutluluğu dile getirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu