ManşetSpor

3 Puan Hedefi Tutmadı

Bodrumspor Evinde Ağır Yara Aldı

 

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta 35’inci hafta maçları oynandı. Play Off hedefi bulunan temsilcimiz, maça mutlak galibiyet parolasıyla çıktı. 

Bodrum İlçe Stadı’nda kimaçta Bayburt Özel İdarespor golü erken buldu. Dakika 7’de defans hatası sonucu kaleci ile karşı karşıya kalan İbrahim Alan, kaleciyi geçip topu ağlarla buluşturdu. 

Golün ardından Bodrumspor beraberliği yakalamak için bastırdı. Yeşil beyazlılar, baskılı oynasa da pozisyon üretmekte güçlük çekti. 45+3’üncü dakikada Bayburt 2 farklı öne geçti. İlk goldekine benzer pozisyonda kaleci ile karşı karşıya kalan Mustafa Türk, topu boş kaleye gönderdi. İlk yarı bu skorla sona erdi. 

Dakika 50’de gelişen Bayburt atağında sağ kanattan hızlı bir şekilde Bodrumspor yarı sahasına giren İbrahim Alan’ın şutunu kaleci çeldi. Dönen topu Bayburt’lu Mustafa Türk ağlarla göndererek takımını 3-0 öne geçirdi. 

Dakika 62’de rakip ceza sahasına çalımlarla ilerleyen Bodrumsporlu Süleyman Güneş, kalecinin solundan topu ağlarla buluşturdu; 1-3. 

Dakika 71’de Bodrumspor atağında ceza sahasına Murat Elkatmış’ın yaptığı ortada uzak direkte topla buluşan Ozan Sol, farkı 1’e indirdi; 2-3. 

Maçın kalan bölümlerinde gol olmayınca Bodrumspor rakibine 3-2 mağlup olarak Play Off yolunda yara aldı. 

Maçın bitimi ile iki takımının oyuncuları ve teknik heyetleri arasında gerginlik yaşandı. Kısa süreli gerginliğin ardından ortalık yatıştı. Oyuncular soyunma odasına giderken Bayburtlu oyuncular abartılı bir sevinç gösterisinde bulununca ortalık bir daha karıştı. Yaşanan arbedenin ardından araya girildi, olayın daha fazla büyümesi engellendi. 

gümüşhane escort bayan

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu