HayatManşet

Cem Demir Yaşatılacak

 

Bodrum Dans Kulübü – Gençlik ve Kültür Sanat Merkezinde çok sayıda davetli ve protokolün katılımı iler anlamlı bir açılış gerçekleşti.

Dört kez Türkiye Salsa Şampiyonu olan Avrupa ve Dünya Salsa Şampiyonalarında birçok madalyayı ülkemize kazandıran Bodrum’un yetiştirdiği en başarılı dansçılardan olan Cem Demir, 2018 yılında yarışma için gittiği Adana’da bir apartman dairesinin dördüncü katından düşerek 25 yaşında hayatını kaybetmişti.

Türkiye’deki dans severler tarafından tanınan ve sevilen bu rahmetli genç dansçımız yüzlerce kişinin katılımı ile Bodrum’da toprağa verilmişti.

Bodrum Dans Kulübü, genç yaşta hayatını kaybeden Cem Demir’in anısına geçtiğimiz yıllarda B.B Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonunda Salsa Türkiye Şampiyonası organizasyonunu gerçekleştirmiş, şampiyonaya yüzlerce dansçı katılmıştı.

Bodrum Dans Kulübü yönetimi, Cem Demir isminin unutulmaması ve yeni yetişen çocuk dansçıların Cem Demir’i tanımaları için Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi içinde hizmete giren dördüncü dans salonuna Cem Demir ismini vermeye karar verdi.

Bodrum’lu iş adamlarının da desteği ile kısa sürede yapımı tamamlanan Cem Demir Salonu’nun açılışı Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit ve eşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz ve rahmetli Cem Demir’in babası Asım Demir’in (Asım Kaptan) katılımı ile gerçekleşti.

Salon açılışını ardından Cem Demir fotoğraf sergisini gezen Kaymakam ve Milli Eğitim Müdürüne Asım Kaptan eşlik etti. Sergide yer alan fotoğrafların anılarını anlatan Asım Kaptan oldukça duygulu anlar yaşadı.

Salonun yapımına destek veren iş adamları için düzenlenen teşekkür plaketi töreninde Kaymakam, eşi ve Milli Eğitim Müdürü birlikte plaketleri taktim ettiler ve tören sonunda sponsorlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bodrum Dans Kulübü Başkanı Fatih Özvezneci şunları söyledi:

“Bodrum Dans Kulübü’nde daha önceden üç salonumuz vardı. Bu dördüncü salonumuz oldu ve salonumuza rahmetli Cem Demir’in ismini verdik. Amacımız küçük nesillerin bu ismi öğrenerek büyümeleri.

Cem Demir, Bodrum’da büyümüş ve dünya şampiyonu olmuş Latin danslarında çok değerli bir isimdi. Maalesef birkaç yıl önce Adana’da apartmanın dördüncü katından düşerek hayatını kaybetmişti. Onun adına bu salonu açmak bugüne nasip oldu.

Sağ olsun, Kaymakam Bey ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün destekleri ve katılımları ile açılışımızı gerçekleştirdik. Salonun yapımına destek veren tüm sponsorlarımıza ve katılımları ile bu anlamlı açılışa destek veren herkese teşekkür ediyoruz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu