ManşetSpor

Hakem Kararına İsyan

Bodrum FK’dan Uyarı

 

Bodrum Futbol Kulübü ligin 24’üncü haftasında deplasmanda karşılaştığı Çorum FK’ya 2 penaltı golüyle 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmada hakemin 2 penaltıyı vermediğini söyleyen Bodrum FK yöneticisi Ali Şafak Öztürk, “Eğer bu ve bu tür hakemlerin Türk futbolu ile ilişkileri devam edecekse, bizim Öztürk ailesi olarak Türk futboluna yaptığımız yatırımları tekrar gözden geçireceğimizi kamuoyuna duyurmak istiyoruz” dedi.

1’inci Lig 24’üncü hafta mücadelesinde Bodrum FK dün deplasmanda konuk olduğu Çorum FK’ya 2 penaltı golüyle mağlup oldu. Play-Off hattında zirve yarışı iddiası bulunan yeşil-beyazlı ekip, karşılaşmada hakemin vermediği 2 net penaltıya isyan etti. Taraftalar, yönetime Türkiye Futbol Federasyonuna hakem kararlarını şikayet etmesi konusunda çağrıda bulunurken, kulübün yöneticisi Ali Şafak Öztürk ve Bodrum FK’dan açıklama geldi.

Verilmeyen 2 Penaltımız İsyan Bizi İsyan Noktasına Getirdi

Çorum FK maçında hakemin verdiği kararlara isyan eden Bodrum FK yöneticisi Ali Şafak Öztürk, “Hisselerini 2,5 yıl önce satın aldığımız Bodrum FK da bu süre içerisinde her kulüp gibi canımızın bazı dönemler yanmasına rağmen, hakemler hakkında bir tane bile açıklama yapmadık ama bugünkü oynanan Çorum FK maçımızda verilmeyen 2 net penaltımız bizi isyan noktasına getirmiştir. Orta Hakem – Ayberk Demirbaş, VAR – Alper Çetin, AVAR – Kutluhan Bilgiç. Eğer bu ve bu tür hakemlerin Türk futbolu ile ilişkileri devam edecekse, bizim Öztürk ailesi olarak Türk futboluna yaptığımız yatırımları tekrar gözden geçireceğimizi kamuoyuna duyurmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

Bodrum FK’dan yapılan açıklamada ise, “İlgililerin dikkatine, Bodrum FK yeni yapılanmasıyla Türk futbolunun örnek kulübü olmak için başta Türkiye Futbol Federasyonu olmak üzere hakemler ve futbolun tüm paydaşlarına saygılı bir tutum sergilemiştir. Bugüne kadar aleyhimize yapılan bariz hatalarda dahi tek bir açıklama veya eleştirimiz olmamıştır. İsyan noktasına neden geldiğimizin görüntülerini, başta 1. Ligde yarıştığımız iki il takımının birinden orta hakem, diğerinden var hakemi atayanlar ile futbolun değerli paydaşları ve Türk futbol kamuoyunun takdirine sunarız” ifadeleri kullanıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu