GündemHayatManşet

KIZILAY, 87 YAŞINDAKİ YAŞLI KADININ YARDIMINA KOŞTU…

Menteşe ilçesinin Ortaköy Mahallesi’nde yaşayan ve 15 yıl önce geçirdiği hastalık sonrası yürüyemez hale gelen 87 yaşındaki Ayşe Kurkmaz’a Türk Kızılay Menteşe Şubesi ekipleri tarafından gıda ve kıyafet yardımı yapıldı.

Eşi Ali Osman Kurkmaz’ın 8 yıl önce vefat etmesinin ardından yalnız kalan yaşlı kadının gıda ve kıyafet ihtiyacı olduğu bilgisini alan Türk Kızılay Menteşe Şubesi ekipleri, yaşlı kadını tek başına yaşadığı evde ziyaret etti.

Türk Kızılay Menteşe Şube Başkanı Kenan Gürbüz, 87 yaşındaki Ayşe Kurkmaz’a gıda ve kıyafet yardımı yaptıklarını belirterek, “ Yaşlı teyzemiz huzur huzurevine gitmek istemiyor. Türk Kızılay Menteşe Şubesi olarak teyzemize düzenli olarak gıda ve kıyafet yardımı yapacağız. İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer’in talimatıyla evde sağlık ekibi gelerek 87 yaşındaki teyzemiz sağlık kontrolünden geçirdi. Sağlık sorunu yok” dedi.

-CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞMEK İSTİYOR- 

Kendisini ziyaret eden Kızılay ekiplerine, evinde beslediği hayvanlarla vaktini geçirdiğini anlatan Kurkmaz,  devletin ve komşularının desteğiyle ayakta kaldığını anlattı.

Sürekli namaz kalıp, dua ettiğini aktaran Kurkmaz, son nefesine kadar dilinden şükrü düşürmeyeceğini anlatan yaşlık kadın şöyle konuştu:

“Allah devletimize zeval vermesin. Kızım da 15 günden 15 güne beni yıkıyor. Evin kapıları kapanmıyor. Yardım bekliyorum. Bana baksınlar, ayağa kaldırsınlar. Ölmeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir defa da olsa konuşmak istiyorum”

Kurkmaz’ın 63 yaşındaki kızı Fatma Ay  ise annesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini ve tanışmak istediğini anlattı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu