ÇevreGündemManşet

Fırtınaya Dikkat

Cumartesi Günü İçin Fırtına uyarısı Geldi

 

Bölgemizde etkili olması beklenen fırtına önce Meteoroloji yetkililerinden uyarı geldi.

Meteoroloji Genel Müdürü Analiz ve Tahmin Merkezi, yurdun batı bölgeleri ve Ege Denizi için fırtına uyarısında bulundu. Meteoroloji’den yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi:

“Rüzgarın; Ege Bölgesi ve Batı Akdeniz’de yarın (17.04.2021 Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren, İç Anadolu Bölgesinde ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde Pazar (18.04.2021) sabah saatlerinden itibaren güney (Lodos) yönlerden kuvvetli ve fırtına (40-70 Km/saat), Aydın, Muğla, Denizli, Afyonkarahisar ve Eskişehir çevrelerinde zaman zaman kuvvetli Fırtına (60-90 Km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli rüzgar ve fırtınanın Pazar günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. Meydana gelmesi muhtemel ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar ile soba ve baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

van escort bayan

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu