GündemManşetSpor

KIRAN KIRANA LİDERLİK MÜCADELESİ

muğla s.a.l.Muğla Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Gümüşlük Gençlikspor bu hafta Milas deplasmanında Yeni Milasspor ile karşılaşacak.

Muğla Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluğun en büyük adaylarından olan temsilcimiz Gümüşlük Gençlikspor bu hafta Milas deplasmanında Yeni Milasspor ile karşılaşacak. 26 puan ile ligde ikinci sırada bulunan Gümüşlük Gençlikspor, 27 Puan ile lider olan Yeni Milasspor’u yenmesi durumunda liderlik koltuğuna oturacak. 5 Şubat Pazar günü Milas İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 14.00’da çalacak.

Muğla Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluğun en büyük adaylarından bir olan Ortakent Yahşi Gençlikspor ise deplasmanda Dalyanspor ile mücadele edecek. 26 Puan ile Gümüşlük Gençlikspor’un ardından üçüncü sırada bulunan Ortakent Yahşi Gençlikspor, 22 puanla dördüncü sırada bulunan Dalyanspor’u yenerek zirve mücadelesini sürdürmek istiyor. Bu maçta 5 Şubat Pazar günü 14.00’da başlayacak.

Gümüşlük Gençlikspor ile Yeni Milasspor maçının beraberlikle bitmesi ve Ortakent Yahşi Gençlikspor’un Dalyanspor’u yenmesi durumunda ise liderliğe Ortakent Gençlikspor oturacak.

Muğla Süper Amatör Lig’de liderlik mücadelesinin verileceği bu hafta ligde bulunan diğer temsilcimiz Turgutreis spor ise yine 5 Şubat Pazar günü saat 14.00’da Dalaman Belediyespor’u konuk edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu