EğitimGündemManşet

OKULLARDAN YIL SONU ETKİNLİĞİ

IMG_0353Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu öğrencileri 2016 – 2017 Eğitim – Öğretim Yılı boyunca hazırladıkları resimler ile teknoloji tasarım çalışmalarını bir sergiyle görücüye çıkardı.

Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu öğrencileri resim öğretmeni Özlem Aslan ve Teknoloji Tasarım Öğretmeni Mesude Çepe öcülüğünde hazırladıkları resim ve teknoloji tasarım çalışmalarını bir sergiyle Bodrumluların beğenisine sundu.

Herodot Kültür Merkezi Sergi Alanı’ndaki serginin açılışına Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu Müdürü Osman Eyri, okul öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Serginin açılışını öğrencilerle birlikte yapan açılışına Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, şunları dile getirdi:

“Sene sonu bizim hasat mevsimimiz. Her gün bir yerde açılıştayız. Bugün de Cemal Uslu Ortaokulumuzun görsel sanatlar ve tekno tasarım eserlerinin açılışı için toplandık.hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum, her yıl çok güzel eserler çıkartıyorlar, öğrencilerimizin yeteneklerini geliştiriyorlar. Emeğinize sağlık.”

Açılışın ardından okul öğretmenleri eşliğinde sergiyi gezen Emin Geçin ile Taner Uslu, öğrencilerin çalışmalarını çok beğendi.

Herodot Kültür Merkezi’ndeki program 70 öğrencinin sahne aldığı konserle devam etti. Müzik öğretmeni Serap Erkefeli yönetiminde sahneye çıkan öğrenciler, performanslarıyla göz doldurdu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu