AsayişManşetSağlık

Duyarsızlık Can Aldı

Hastaneye Yetişemeden Can Verdi

 

Milas’ta hastaneye girmek isteyen ambulans ekibinin siren çalması ve anons yapmasına rağmen, özel hastane girişene park edilen ve ters yönden gelen araçların trafiği tıkaması nedeniyle kalp krizi geçiren bir kadına müdahale gecikti. Hasta hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye ve iddiaya göre; Muğla Milas’a bağlı Günlük Mahallesi’nde yaşayan 38 yaşındaki Hatice Şimşek’in fenalaşması üzerine yakınları 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım talep etti.  Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Çağrı ekipleri olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Hatice Şimşek’i ambulansla hastaneye sevk etti. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Hatice Şimşek’i hastaneye yetiştirmeye çalışan ambulans siren çalması ve anons yapmasına rağmen, yollun tek şeritli olması, özel hastane girişene park edilen ve ters yönden gelen araçların trafiği tıkaması nedeniyle hastaneye girmekte zorlandı. Uzun süre trafiğin açılmasını siren çalarak ve anons yaparak bekleyen ambulans zorlukla hastaneye giriş yapabildi ancak, doktorların tüm müdahalesine rağmen 38 yaşındaki Hatice Şimşek hayatını kaybetti. Hatice Şimşek’in ölüm haberi yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

 

Kayunak: habermilas.com

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu