ÇevreGündemManşet

Cumhuriyetin 100. Yılında Leleg Yolu Yürüyüşü

BODTO'dan "Her Yol Cumhuriyete Çıkar" Etkinliği

 

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Cumhuriyetin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında Bodrum Leleg Yolu yürüyüşü düzenleyeceklerini açıkladı. “heryolcumhuriyeteçıkar” sloganı ile 22 Ekim Pazar günü Turgutreis parkurunda gerçekleşecek etkinliğin halka açık olacağını belirten Başkan Kocadon, yürüyüşün Karabağ Mahallesinde yer alan değirmenlerde başlayıp, Sabancı Parkı’nda düzenlenecek törenle sona ereceğini söyledi.

“Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti Cumhuriyetimiz 100 yaşında. Bu hepimiz için çok gurur verici. Biz de bu gurura yakışacak şekilde bir etkinlik düzenlemek istedik. ‘Her yol Cumhuriyete çıkar.’ diyerek 2016 yılında açtığımız 185 km’lik Bodrum Leleg Yolumuzun Bayraklı Tepe’den geçen etabını hep birlikte yürüyeceğiz.” diyen Başkan Kocadon, yürüyüşü ‘Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Töreni’ ile taçlandıracaklarını açıkladı.

Başkan Kocadon konuyla ilgili şunları kaydetti: “Bu güzel ve anlamlı günün anısına Cumhuriyetimizin gelecek nesillere aktarılması hedefiyle Odamızın Bodrum turizmine armağanı Bodrum Leleg Yolu’nda cumhuriyet yürüyüşü gerçekleştiriyoruz. Cumhuriyetimiz her yaştan herkesin en büyük kazanımı olmuştur. Atatürk’ün sonsuz emanetini koruyup geliştirmek ise bizlerin en büyük vazifesidir. Bodrum Ticaret Odası olarak Bodrum Leleg Yolumuzda düzenleyeceğimiz cumhuriyet yürüyüşümüze herkes davetlidir. Hep birlikte ‘Her yol cumhuriyete çıkar!’ diyerek Cumhuriyetimizin 100.yılını kutlayacağız.”

Katılım için kayıt linki https://anket.tobb.org.tr/#/anket/etkinlikkatilim

 

Program:

11.00: BODTO Hizmet Binası otoparkından servis ile hareket

12.00: Turgutreis (Başlangıç: Karabağ Değirmenler – Bitiş: Şevket Sabancı Parkı) parkuru yürüyüşü

13.00: Şevket Sabancı Parkı’na varış ve Atatürk’ü anma töreni

 

Önemli Notlar:

  1. Yürüyüş toplam 6 km’lik bir güzergahtan oluşmaktadır.
  2. Parkur orta zorluk derecesinde olup, eğimli arazide gerçekleşecektir.
  3. Yürüyüşe uygun kıyafetler ile katılım sağlanması önemlidir. Hava durumuna uygun kıyafetler seçilmelidir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu