EğitimGündemManşet

ÇOCUKLAR OYNARKEN ÖĞRENECEKLER

Korona virüs sebebiyle evlerinden çıkamayan çocuklar, polis amca ve polis abileri tarafından kendilerine takdim edilecek olan Trafik Eğitimi Boyama Kitabı ile hem evlerinde geçirecekleri serbest zamanlarını en  iyi şekilde geçirmiş olacaklar, hem de trafik kurallarını öğrenecekler.

Çocuk dostu olarak bilinen, eğitime ve eğiticiye verdiği destekle sürekli gündeme gelen Muğla Valisi  Esengül Civelek tarafından Trafik Eğitimi Boyama Kitapları temin edildi. Vali Civelek ‘in; ”Sevgili Çocuklar, sevdiklerimizle sağlıklı ve kazasız bir yaşam sürebilmek için trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım.” dilekleriyle boyama kitapları ilk olarak Menteşe Kaymakamlığında görev yapmakta olan personellere, evlerindeki çocuklarına iletilmek üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlisi polisler tarafından takdim edildi.

Muğla ‘da yaşayan çocuklar içn özel olarak hazırlatılan boyama kitaplarının ileriki günlerde de dağıtımına devam edileceğinin müjdesini veren Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, vatandaşların korona virüs (Covid-19) salgının daha fazla yayılmaması, can kayıplarının artmaması için alınan tedbirler uyulmasını istedi. Kaymakam Yıldız vatandaşların zorunlu olmadıkça da sokağa çıkmamaları gerektiğini özellikle belirtti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu