GündemManşetSpor

116. YAŞINI KUTLADILAR..

Beşiktaş Jimnastik Kulübü(BJK)’nün 116’ncı kuruluş yıl dönümü, Bodrum’da düzenlenen bir etkinlikle kutlandı.

Bodrum Beşiktaşlılar Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen kuruluş yıldönümü gecesi, Çarşı Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir mekanda gerçekleştirildi. Geceye Beşiktaş Eski Asbaşkanı Ahmet Nur Çebi, eski futbolcular Ahmet Dursun, Pascal Nouma, kulübün eski yöneticileri ve çok sayıda taraftar katıldı. Etkinlikte ayrıca Bodrum Beşiktaşlılar Derneği’nin de 16’ıncı kuruluş yıldönümü kutlandı.

Gecede bir konuşma yapan Ahmet Nur Çebi, “Camialar önemlidir Beşiktaş camiası bizim için her şeyden önemlidir. Dolayısıyla böyle bir camiaya hizmet etmiş olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum.” dedi.

Taraftarların “Başkan olsana” tezahüratları da yaptığı Çebi, “Beşiktaş’ta birlik ve beraberlik her şeyin çözümü olacaktır. ‘Her şey Beşiktaş için’ diyen her birey, benim için çok kıymetlidir. Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene. Lütfen elinizi Beşiktaş’tan çekmeyin. Sevginizi ve saygınızı bu camiadan esirgemeyin.” diye konuştu.

Etkinlikte Kent Haber’e konuşan Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Uğur Özçayır, “Türkiye’nin en büyük çınarı Beşiktaş 116 yaşında. Bu vesileyle tüm Beşiktaşlıların Dünya Beşiktaşlılar gününü kutluyorum. Bugün 2 etkinliği bir arada yapıyoruz. Türkiye’de Beşiktaş’ın 100’üncü derneği olan Bodrum Beşiktaşlılar Derneği’nin 16’ıncı kuruluş yıldönümü. Bu vesileyle İstanbul’dan misafirlerimiz var. Eski yöneticilerimiz aramızda, eski Asbaşkanımız Ahmet Nur Çebi aramızda. Gecemizi sanat camiasından Anıl İlter sunuyor. Sertan Erkaçan, Özgür Özberk aramızda. Eski futbolcularımızdan Ahmet Dursun aramızda, Nouma da geliyor. İnşallah çok keyifli bir gece olacak.” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte taraftarlar, eski futbolcuları Pascal Nouma’ya yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar Nouma ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu