AsayişGündemManşet

ŞERİT İHLALİ: 5 YARALI

kaza-bodrumBodrum-Yalıkavak yolunda meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır toplam 5 kişi yaralandı.

Öğlen saatlerinde, Yalıkavak Mahallesi istikametine seyreden bir otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti. O sırada karşı yönden gelen ciple kafa kafaya çarpışan otomobil şarampole yuvarlandı. Cip ise yol kenarındaki beton bariyere çarparak durabildi.

Ortalığın adeta savaş alanına döndüğü kazada 2’si ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Yaralıların yardımına ilk olarak yoldan geçen sürücüler koştu. İhbar üzerinde bölgeye 3 ambulans, iki itfaiye ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Şarampole uçan otomobildeki iki yaralı vatandaşlarında yardımıyla ambulansa alındı. Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Kazanın ardından yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Trafik akışının bir süre kontrollü olarak sağlandığı yoldan kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Polis ekiplerinin inceleme başlattı kazada yaralananların isimleri ise şöyle; Kaan Yuluk, Fesih Yuluk, Altan Çetinsaya, Erdal Güneli ve Hakan Güneli.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu