ÇevreManşet

Yağışlı Hava Kapıda

En Sıcak Sonbaharı Yaşıyoruz

Geride bıraktığımız Eylül ayı Türkiye’de en sıcak Eylül ayı olarak kayda geçerken, Ekim ayı da aynı şekilde sıcak geçiyor. Son meteorolojik verilere göre ise yarın tüm kıyı Ege’de etkili olması beklenen yağışlı hava ile birlikte sıcaklıklarda mevsim normallerine düşecek.

Sonbaharı sıcak ve kurak geçiren Bodrum’da da geçmiş yıllara göre çok az yağış düşerken, yarın (Çarşamba) akşam saatlerinden itibaren yağışlı havanın Bodrum’da da etkili olması bekleniyor. Batıdan gelecek yağışlı hava ile birlikte sıcaklıkların 4-5 derece birden düşmesi bekleniyor. Çarşamba’dan itibaren hafta sonuna kadar Bodrum’da en yüksek sıcaklığın 26, en düşük sıcaklığın ise 17 derece olması tahmin ediliyor. Yağışlı havanın Bodrum’da yarın akşam saatlerinde (17.00-24.00) gök gürültülü sağanak şekilde etkili olması, yağışla birlikte kuvvetli rüzgarında etkili olması bekleniyor. Yağışın azalarak ara ara etkili olarak Cuma sabah saatlerine kadar etkili olması tahmin ediliyor. Cuma’dan sonra rüzgarın yönünün Kuzeye dönmesiyle birlikte sıcaklıkların 1-2 derece daha düşmesi bekleniyor.

bingöl escort

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu