AsayişGündemManşet

POLİSLER 3 AY BOYUNCA ÇALIŞTILAR…

Bodrum-İrlandalı cinayeti3 ay önce Bodrum’da tek başına yaşadığı evde ölü olarak bulunan İrlandalı turistin failleri yakalandı.

Neyzen Tevfik Caddesi üzerindeki evinde, vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle öldürülen İrlanda uyruklu John Edward Donnelly’nin ölümüyle ilgili 4 kişi yakalandı.

Bodrum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler olayın hemen ardından Donnelly’nin ölümüyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. 3 ay boyunca yaptıkları sokak çalışması ve 80 adet MOBESE, 726 işyeri güvenlik kamera kaydı incelenmesi sonucunda, olayın failleri olduğunu belirlediği 28 yaşındaki M.I.’yı Kocaeli’de, 20 yaşındaki kardeşi S.I.’yı da Bodrum’da yakaladı.

Evdeki parmak izleri ve deliller doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ekipler olayla ilgisi olduğunu düşündüğü A.T. ve O.A.’yı da şüpheli sıfatıyla İstanbul ve Bodrum’da gözaltına aldı. Yapılan eş zamanlı operasyonlarla yakalanan 4 kişi, Bodrum Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan S.I.’nın emniyetteki verdiği ifadede, John Edward Donnelly’in kendilerini evine davet ettiğini, evde sohbet ettikleri sırada yaşadıkları bir tartışma sonrasında mutfaktan aldığı bıçakla Donnelly’i boyun, baş ve sırt kısmından bıçakladığını söylediği belirtildi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu