DünyaGündemManşet

Macron’a Muğla Protesto

Fransa Cumhurbaşkanı Macron Protesto Edildi

 

Muğla’da, Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası (Toç-Bir-Sen) ve Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) üyeleri basın açıklaması yaparak İslamı ve Hz. Muhammed’i hedef alan sözleri nedeniyle Fransa Cumhurbaşkanı Emmenuel Macron’u protesto etti.

Sendika binası önünde toplanan üyeler, “İnsanların inançlarını hedef almak özgürlük değil, küstahlıktır. Küstahlığı protesto ediyoruz” pankartı açtı.

Protestocular ellerinde “Demokrasi yalan, ırkçılık tavan”, “Mabetler kutsaldır, kutsala dokunma”, “Haydutları çok, medeniyet yok” ve “Batı(l) insandan ve İslam’dan korkuyor” yazılı dövizler taşıdı.

81 ilde eş zamanlı düzenlenen basın açıklamasını okuyan Toç-Bir-Sen İl Başkanı ve Memur-Sen Muğla İl Temsilcisi Adem Köseoğlu, Macron’un aslında bir görüntü olduğunu, yabancı düşmanlığının, ırkçılığın ve İslamofobinin Avrupa’nın aklını esir aldığını söyledi.

“İnsanlığın inançlarını hedef almak özgürlük değil, küstahlıktır” diyen Köseoğlu, şunları kaydetti:

“Macron insandan, adaletten, İslam’dan korkuyor. Son birkaç yüz yılda insanlık öğrendi ki özgürlük batıda slogandır. Batı adil dünyadan ve özgür insandan korkmaktadır. İslam da tam bunu vaat etmektedir. Bizim gözümüzde Macron ve benzerleri emperyalistlerin ve finans baronlarının oyuncağıdır.”

bingöl escort bayan

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu