AsayişGündemManşet

ÇEKE ÇEKE GÖTÜRDÜ…

Bodrum’da, 2 büyükbaş hayvanın çalındığı anlar, güvenlik kamerasına yakalandı.

Gümüşlük Mahallesinde yaşayan Çelebi Kırık isimli vatandaş, sabah kalktığında tarlada bağlı bulunan iki ineğinin yerinde olmadığını görünce, durumu jandarmaya bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine giden ekipler, tarlada inceleme yaparak, bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

Olay yerinden bir çift ayakkabı izi de tespit eden ekipler, görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda bu kişinin yaşadığı eve gitti. Jandarma ekipleri, evin girişinde olay yerinde tespit edilen ayakkabılara ulaştı. Ancak evde olmadıkları anlaşılan iki kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Jandarmanın olay yerinde iz sürdüğünü belirten Kırık, “Ekipler hayvanların izini ve yanındaki ayak kabı izlerini takip etti. Aynı ayakkabılar bir evin önünde bulundu. İnşallah bunu yapanlar kısa sürede bulunur.” diye konuştu.

Öte yandan ineklerin çalındığı anlar, civardaki bir iş yerinin güvenlik kamerası takıldı. Görüntülerde bir kişinin iki ineği çekerek bölgeden uzaklaştırdığı görülüyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu