GündemManşetSpor

ŞAMPİYON YALIKAVAK MAHALLESİ OLDU

Kaymakamlık Mahaller Arası Futbol Turnuvası-BodrumKaymakamlık Mahaller Arası Futbol Turnuvası Bodrum Şehir Stadyumunda oynanan final müsabakası ile sona erdi.

Bodrum Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen mahalleler arası futbol turnuvasında bugün oynanan maçlarla dereceye giren takımlar bellli oldu.

Bodrum Şehir Stadında oynananması beklenen ilk maç Asi Tayfa ile Cevat Şakir Mahallesi takımları arasındaki üçüncülük maçı olacaktı. Ancak Cevat Şakir Mahallesinin sahaya çıkmaması ile Asi Tayfa takımı hükmen galip sayılarak turnuvanın üçüncüsü oldu.

Saat 13.30’da, Yalıkavak Mahallesi ile Yeniköy Mahallesi Doğan Spor takımları arasında oynanan şampiyonluk maçı ise adeta nefes kesti.

Final Müsabakasını izlemeye gelen, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Garnizon Komutanı Albay Atilla Göksel Oral, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman, Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Hakan Ulukan, BODER Başkanı Halil Özyurt, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, daire amirleri ve taraftarlar ilgi ve heyecanla tribünlerden maçı izlediler.

İlk yarısı 1-1 sona eren kıran kırana geçen maçın ikinci yarısı 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Penaltı atışlarının belirlediği şampiyon Yalıkavak Mahallesi takımı oldu.

Maç sonrası düzenlenen ödül töreni, turnuvaya destek veren firma yetkililerine, sağlık ekibine ve hakem üçlüsüne çiçek ve plaket takdimi ile başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu’nun turnuvaya verdiği destek için Kaymakam Gödekmerdan’a plaket takdim etmesinin ardından dereceye giren takımlara, en centilmen takıma ve gol kralına kupa ve ödülleri verildi.

Turnuvanın en centilmen takımı seçilen Cumhuriyet Mahallesi AYDEM Spor takımı ödülünü Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman’ın elinden alırken attığı 9 golle gol kralı seçilen Cem Cambaz ise altın ayakkabı ödülünü Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Hakan Ulukan’ın elinden aldı.

Mahalleler arası futbol turnuvasının üçüncüsüne kupasını Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ikinci olan Yeniköy Mahallesi Doğan Spor takımı kupasını Garnizon Komutanı Albay Atilla Göksel Oral ve şampiyon olan Yalıkavak Mahallesi takımı ise kupasını Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan’ın elinden aldı.

Kupa töreni sonrasında gazetecilere bir açıklama yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, turnuvayı düzenleyen Bodrum Kaymakamına ve emeği geçenlere teşekkür ederek şunları söyledi:
“Bu turnuva, Bodrum’da birliği, bereberliği, kardeşliği ve kaynaşmayı sağlıyor. Birde zor geçen bu süreçte halkımızı bu tür aktivitelerle bir araya getirmek ve kendi içlerinde spor aşkını ortaya çıkarmak ve örnek olabilmek amacıyla bu turnuvalarrı devam ettirmemiz lazım. Gerçekten çok güzel oluyor. İnsanları spora teşvik amacıyla yapılan bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakamlık Mahaller Arası Futbol Turnuvasının geleneksel hale geldiğini ifade eden Kaymakam Gödekmerdan ise şöyle konuştu:
“Bu yıl 20 takım katıldı. Bizim için çok önemli bir rakam. Ben mahallelerimize, turnuvayı organize eden arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Mahallelerimizin birlik beraberliği açısından önemli bir turnuvaydı. Spora teşvik, kardeşliği sağlamak, centilmenliği sağlamak amacıyla düzenlendi. Bütün katılanlara teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu turnuvalarımız devam edecek” dedi.

Kupa töreni sonrasında hatıra fotoğrafı çekimiyle turnuva sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu