GündemManşetSpor

BODRUMSPOR’UN MAĞLUBİYET SERİSİ SÜRÜYOR…

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Bodrumspor, deplasmanda Tarsus İdman Yurdu’na 3-2 mağlup oldu.

Yeşil beyazlılar ligde 5’inci hafta mücadelesinde Mersin deplasmanında Tarsus İdman Yurdu ile karşılaştı. Tarsus İlçe Stadı’nda 15.00’da başlayan karşılaşmanın ilk yarısı Mertcan Çam, Atilla Yıldırım ve Abdussamed Karnuçu’nun golleriyle 3-0 Tarsus İdman Yurdu’nun  üstünlüğü ile tamamlandı.  İkinci yarıda temsilcimiz, Sergen Yatağan ve Ozan Sol’un penaltıdan kaydettiği goller ile farkı 1’e indirse de kalan dakikalarda beraberlik golünü bulamadı ve karşılaşma 3-2 Tarsus İdman Yurdu’nun galibiyeti ile tamamlandı.

Oynadığı 5 maçta 4’üncü mağlubiyetini alan Bodrumspor A.Ş., 3 puanla 15’inci sıraya geriledi. Temsilcimiz ligde 6’ıncı hafta mücadelesinde 21 Ekim Çarşamba günü 9 puanla 5’inci sırada bulunan Kırklarelispor’u konuk edecek.

eskişehir escort bayan

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu