AsayişGündemManşet

RÜŞVET OPERASYONUNDA 3 TUTUKLAMA…

Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince düzenlenen rüşvet ve tefecilik operasyonu kapsamında yakalanarak adliyeye sevk edilen toplam 9 şüpheliden 3’ü tutuklandı. 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Milas KOM Grup Amirliği ekiplerince, Milas genelinde tefecilik olaylarına karıştığı belirlenen 7 şahıs takibe alındı. Öte yandan rüşvet olayına karıştığı öne sürülen 3 kişi de teknik takip sonucu düzenlenen operasyonla yakalandı. İki ayrı operasyonda gözaltına alınan toplam 9 şüpheli, ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre; tefecilik şüphelilerinin belli kişilere borç para verdikleri, bu borç para karşılığında yüksek miktarda senet imzalattıkları, bu senetleri ödemeyen şahıslardan haciz yoluyla arazi ve taşınır taşınmaz mallarına el koyarak tefecilik yaptığı belirlenen ÜE. ET. CT. LT. İT. TT. ve MD. isimli şahıslar polisin operasyonuyla yakalandı.
Ayrıca Milas Tapu Müdürlüğü’nde çalışan iki memurun rüşvet olaylarına karıştığını tespit eden polis, şüphelileri 4 ay süreyle takibe alarak gerçekleştirilen operasyonla KÇ., LT. ve MT. isimli şüphelileri gözaltına aldı. Öte yandan L.T.’nin hem rüşvet hem de tefecilik şüphesiyle gözaltına alındığı kaydedildi.
Rüşvet ve tefecilik operasyonunda gözaltına alınan toplam 9 şüpheli, ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden KÇ., LT. ve MT. mahkemece tutuklanırken; ÜE., ET., CT., İT. TT. ve MD. isimli şahıslar adli kontrolle serbest bırakıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu