ManşetSpor

Bodrumspor’da Bayrak Değişimi

Hadi Türk Dönemi Başladı

 

Bodrumspor’da geçtiğimiz hafta başkanlığa veda ettiğini duyuran efsane isim Rıza Karakaya, ‘Bodrumspor Dostluk ve Dayanışma Gecesinde’ görevi Hadi Türk’e bıraktı. Gecede duygusal anlar yaşanırken, Play-Off finaline adını yazdıran Bodrumspor Kadın Voleybol takımı sporseverlerle bir araya gelerek unutulmaz dakikalar yaşadı.

Bodrumspor dün akşam Ambrosia Hotel’de ‘Bodrumspor Dostluk ve Dayanışma Gecesi’ düzenledi. Geceye başta Bodrumspor Yönetim Kurulu üyeleri olmak üzere iş, sanat, siyaset ve spor camiasından birçok isim katıldı. Geçtiğimiz haftalarda siyasete girdiği gerekçesiyle Bodrumspor başkanlığına veda eden efsane isim Rıza Karakaya görevi Hadi Türk’e devretti. Bayrak değişiminin yaşandığı gecede, Bodrumspor Yönetim Kurulu üyeleri ile yeni başkan Hadi Türk ve efsane isim Rıza Karakaya sahnede hem duygusal hem de renkli görüntülere sahne olan dakikalar yaşadı. Gecede Bodrumspor Başkanı Hadi Türk, görevi devraldığı Rıza Karakaya’ya plaket takdim etti. Merinos Voleybol’u 3-0 mağlup ederek adını Play-Off finaline yazdıran Bodrumspor Kadın Voleybol takımı geceye katılarak, coşkulu dakikalar yaşattı. Sahnede besteler ve marşlar söylenirken, Başkan Hadi Türk, geceye katılan sporseverlere tezahürat yaptırdı.

Bodrumspor’un Hem Neferi Hem Askereyim

Görevi Hadi Türk’e devreden Bodrumspor’un bir önceki dönem başkanı ve efsane ismi Rıza Karakaya, “ Kendimle ilgili bir karar aldım, yeni bir yola girdim. Hep demiştim sizlere, Bodrumspor’u kızım Derin ile beraber büyüttüm diye, bu yüzden benim çocuğum gibi Bodrumspor’un başkanı bana göre hiçbir siyasi partide aktif görev alamaz. Çünkü bizim taraftarlarımız içerisinde her partiden, her görüşten taraftarlarımız var. Bu haksızlığı taraftarlarımıza yapamam. 13 yıldır başkanlık yapıyordum hep tek aday oldum, yönetim kurulundaki arkadaşlarımın yüzde 80’i aynı ve hepsi aslanlar gibi arkamda durdular. Bir gün içimizden çatırtı, kavga, dövüş içimizden bir aday çıkmadı. Bende siyasete girerken başkanlığı bırakma kararı aldım ve içinizden birini başkan seçin dedim. Çünkü ben birini işaret edemem çünkü hepsini ayrı ayrı çok seviyorum.  Bodrumspor’u tarafsız bir şekilde herkese eşit mesafede yönetebilecek arkadaşımı seçtiler ve bana da tebliğ ettiler. Bodrumspor’umuzun benden sonraki bayrağı alan kardeşim Hadi Türk kardeşimdir. Bende bundan sonra Hadi Türk başkanın ve Bodrumspor’un hem neferiyim hem de askeriyim, inananlar asla kaybetmez, her zaman her yerde en büyük Bodrumspor. Bodrum’umuza hayırlı olsun, Bodrumspor’a ben dahil kimse siyaset sokamaz” dedi.

Bayrağı Daha Yukarı Taşımak İstiyorum

Devraldığı bayrağı daha da yukarı taşımak istediğini belirten Bodrumspor’un yeni dönem başkanı Hadi Türk, “Kadınlar voleybol takımımızda büyük bir galibiyet aldık. Bu galibiyet bize müthiş bir coşku yarattı. Rıza başkanımla 13 senedir beraberiz, kendi ailesinden, işinden ve mesaisinden verdi ve kulübü buralara kadar getirdi. 9 branşımız, 777 sporcumuz var. Devraldığım bayrağı daha yukarılara taşımak istiyorum. Rıza başkan Türkiye’yi 5 defa dolaştı bende 1 turunda bulundum. Çok güzel anılarımız oldu, bize heyecan veriyor inşallah aynı heyecanı bende yaşatmak istiyorum. Rıza başkanım hep birleştirici ve çok değerli insanları bir araya getirdi. Geçmiş dönem başkanlarımız, yöneticilerimiz ve belediye başkanlarımızın başarıyı yakalamamızda vesile oldular. İnşallah daha yukarılara çıkaracağız, inananlar asla kaybetmez” diye konuştu.

Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Adnan Kıstak ise, “ Buraya kadar gelmemiz bir hayaldi ve bu yıl hayal olmaktan çıktı. Çok mutluyum, çok kereler bu işi yaptım ama burada bunu yapmak çok önemli bu işi yaparken yönetimin çok büyük katkısı oldu. Kızlarımla beraber başardık bunu onlara çok teşekkür ediyorum”

Gecede çeşitli hediyelerin dağıtıldığı çekiliş yapılırken, o anlar renkli görüntülere sahne oldu. Öte yandan, sporseverler gece boyunca unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşadı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu