GündemManşetSağlık

SALGIN TEDBİRLERİ DENETİMLERİ SÜRÜYOR

Bodrum’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine yönelik denetim yapıldı. 

Bodrum’da da Kaymakam Bekir Yılmaz, Belediye Başkanı Ahmet Aras ve kolluk kuvvetleri, Ortakent ve Mumcular Mahallesi’ndeki kafeterya ve işletmelerde, Kovid-19 tedbirlerini denetledi. Denetimde genel olarak tedbirlere uyulduğu gözlenirken, uymayanlar uyarıldı.

Kaymakam Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, denetimlerin amacının ceza yazmak değil, insanları bilinçlendirmek olduğunu söyledi.

Vatandaşların oldukça bilinçli hale geldiğine dikkati çeken Yılmaz, “Bu hassasiyeti korumalıyız. Önce ailemizi ve vatandaşlarımızı koruyacağız. Bu bizim toplumsal sorumluluğumuz. Bazı vatandaşlarımız gerçekten duyarlı bazıları da tam bilincinde değil. Onları da uyarıyoruz. Denetimler sürekli devam ediyor.” diye konuştu

Yılmaz, bu yıl Bodrum’da nüfus olarak daha kalabalık bir kış geçireceklerini ve bu nedenle tedbirin elden bırakılmaması gerektiğini vurguladı. 

Bodrum Belediye Aras da kalabalıkta maske ve mesafe kurallarına dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. 

Aras, belediyede HES kodu uygulamasının başladığını ifade etti.

kuşadası escort bayan

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu